Badkamer inspiratie

Laat je inspireren door de laatste badkamer trends.

Inspiratie

Industriële badkamers

Laat je inspireren door de ruige charme van oude fabrieken en lofts met onze industriële badkamer trend.

Lees verder

Inspiratie

Design badkamers

Een design badkamer is zoveel meer dan één trend of stijl. Het is het resultaat van zorgvuldige keuzes in materialen, kleuren, vormen en verlichting, samengebracht met het doel een badkamer ruimte te creëren die zowel visueel adembenemend als functioneel is.


Lees verder

Inspiratie

Kleine badkamers

Wanneer je een kleine badkamer hebt, kan het soms een opgave zijn deze zo praktisch mogelijk in te richten. Gelukkig zijn er met creatieve oplossingen genoeg mogelijkheden om een kleine badkamer handig én stijlvol in te richten.


Lees verder

Inspiratie

Toiletruimte inspiratie

De toiletruimte mag dan wel het kleinste kamertje van het huis zijn, toch is het een belangrijk onderdeel van je woning en mag het dan ook zeker wel de aandacht krijgen die het verdient.
 

Lees verder

vt wonen & designbeurs 2023

Plieger op de vt wonen & designbeurs

Kom ook naar de vt wonen & design beurs, je vindt ons in het Huis & Energie district. Gebruik onze kortingscode bij het bestellen van jouw ticket en ontvang €10 korting op je toegangskaarten.

Lees verder

Plieger x vtwonen x Detremmerie

Detremmerie bij Plieger

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar het Belgische merk Detremmerie voor gaat.

Lees verder

Plieger x vtwonen x Detremmerie

vtwonen bij Plieger

Gevoel voor stijl en passend bij de laatste woontrends, dan heb je het al snel over vtwonen. Plieger voert een vtwonen dealership in samenwerking met het badmeubel merk Detremmerie.

Lees verder

Inspiratie

Color Block

Bij color blocking combineer je contrasterende kleuren met elkaar in grote vlakken. Je creëert op deze manier eenheid en een sfeervol statement van kleuren.

Lees verder

Doe het zelf

1 badkamer, 2 stijlen

De badkamers van tegenwoordig mogen er zijn! Mooie tegels, een spannend wasmeubel, een bijzonder bad of luxe accessoires. Oogstrelende sensaties die je een goed gevoel geven.

Lees verder

Doe het zelf

1 toiletruimte, 2 stijlen

Tegenwoordig zijn toiletruimtes een belangrijk onderdeel van het huis en verdienen ze net zoveel aandacht als andere kamers. Er zijn tal van mogelijkheden om je toiletruimte stijlvol en comfortabel in te richten.

Lees verder

Inspiratie

Esther Derkx designs

Saaie wasbakken en toiletten omtoveren tot eigenzinnige eyecatchers. Dat is wat de Utrechtse kunstenaar en designer Esther Derkx het liefst doet. Na twintig jaar in serviezen te hebben gewerkt, maakte ze recent de overstap naar sanitair.

Lees verder

Inspiratie

Golden Desert

Maak van je badkamer een ontspanningsoord met de Golden Desert trend van Plieger. De zachte, aardse tinten van onze tegels, kranen, accessoires en badmeubelen geven een warm en ontspannen gevoel aan je badkamer. 

Lees verder

Inspiratie

Elegant White

Wit saai? Zeker niet! De kleur mat wit is de perfecte basis voor een natuurlijke, rustgevende uitstraling in je badkamer. Wit doet het altijd goed samen met natuurtinten en -materialen. 

Lees verder

Inspiratie

Go Green

Duurzaam, groen, natuurlijk, landelijk en een tíkje eigenwijs: dat is Go Green. Je haalt er het buitenleven mee naar binnen en geeft je badkamer een energy-boost! 

Lees verder

Inspiratie

State of Black

Zwart is haast niet meer weg te denken uit de badkamer. Geïnspireerd op industriële sferen van oude fabrieken draait het bij deze trend om robuuste en stoere kleuren. 

Lees verder

Badkamerinspiratie van onze klanten

Staat jouw nieuwe badkamer hier binnenkort ook tussen? Deel jouw resultaat of laat je inspireren door anderen.

Afspraak maken in de showroom?


Showroom in jouw regio

Persoonlijk advies van onze specialisten. Direct bekijken en ervaren. Dat kan in onze 20 showrooms. Er is altijd één om de hoek.
 


Maak een afspraak

Tijd voor een nieuwe badkamer of toilet?
Kom langs in een van onze showrooms! We staan voor je klaar met koffie én advies. Van idee tot installatie: Plieger regelt het. 


Inspiratie nodig?

Download het nieuwe showroom magazine en laat je inspireren door ons breed assortiment.