Golden Desert - Natuursteen en aardse tinten

Maak van je badkamer een ontspanningsoord met de Golden Desert trend van Plieger. De zachte, aardse tinten van onze tegels, kranen, accessoires en badmeubelen geven een warm en ontspannen gevoel aan je badkamer. Ga voor een prachtige marmeren vloer en maak het af met houten meubelen en natuursteen. En met onze rosé gouden kranen en accessoires zorg je pas echt voor de finishing touch. Waan je in een natuurlijke en harmonieuze omgeving met de collecties van Plieger.

Combineer je favoriete elementen

Met marmer en metallic breng je de badkamer pas echt tot leven! Creëer een gevoel van comfort en luxe met de Golden Desert trend van Plieger. Ook het gebruik van koper -in kranen en accessoires of als omlijsting van spiegels- speelt een belangrijke rol in deze trend. En gebruik natuursteen of keramiek voor je vloer of wanden voor een speels en natuurlijk effect. En voor een zacht en warm karakter maak je de badkamer af met houten afwerkingen. Kortom: Maak je badkamer volledig naar smaak met de Golden Desert trend.

Plieger toiletkraan Roma koper
Golden Desert

Natuursteen voor een natuurlijke uitstraling

De badkamer wordt steeds belangrijker in huis. Zeker omdat we er volledig tot rust komen. Door natuursteen toe te passen creëer je rust en een gevoel van warmte en harmonie. Je haalt er een beetje van de natuur mee in huis. Omdat natuursteen een sterk en duurzaam element is, zul je nog lang genieten van een modieuze badkamer. Ontspannen is geen kunst meer met de Golden Desert trend.

Schep rust en eenheid met natuursteen

Bij Plieger combineer je eenvoudig natuurlijke materialen met zachte kleuren voor een warme sfeer. Bekijk hier onze producten die passen in een Golden Desert badkamer en laat je inspireren.

Plieger Round Waskom Marmer

Plieger Bianco Round Spiegel

Plieger Roma Wastafelkraan

Plieger Roma Badkraan

Plieger Round Waskom Marmer

Plieger Roma Handdouche

1 - 6

Afspraak maken in de showroom?


Showroom in jouw regio

Persoonlijk advies van onze specialisten. Direct bekijken en ervaren. Dat kan in onze 20 showrooms. Er is altijd één om de hoek.
 


Maak een afspraak

Tijd voor een nieuwe badkamer of toilet?
Kom langs in een van onze showrooms! We staan voor je klaar met koffie én advies. Van idee tot installatie: Plieger regelt het. 


Inspiratie nodig?

Download het nieuwe showroom magazine en laat je inspireren door ons breed assortiment.