vtwonen bij Plieger

vtwonen collectie bij Plieger

Een badkamer van vtwonen

Gevoel voor stijl en passend bij de laatste woontrends, dan heb je het al snel over vtwonen. Plieger verkoopt de vtwonen collectie in 20 showrooms door heel Nederland. Kom eens langs of maak eenvoudig online een afspraak.

vtwonen
vtwonen
vtwonen
vtwonen
2 VT-badkamer-tremmerie0487-min-min.jpg

Ton sur ton

De vtwonen collectie van Detremmerie bestaat uit badmeubels, spiegelkasten, kolomkasten en baden in de matte kleuren wit, grijs, zand en zwart waardoor je één kleurtint door kunt voeren op een stijlvolle ton-sur-ton manier.

Oog voor detail

De badkamermeubels van Detremmerie kenmerken zich door kwaliteit, oog voor detail een een hoogwaardige afwerking. De ondiepe wastafel WIDE op 40 cm diepte is ideaal voor een smalle badkamer. Door de kranen slim op de zijkant van de wastafel te plaatsen hou je toch een ruime wastafel over. Uitvoerbaar in marmer of met cilindervormige opbouwwaskommen.

De kolomkast is erg handig voor extra opbergruimte en ook de spiegelkast is uiterst functioneel maar in de uitvoering van Detremmerie x vtwonen, vooral erg mooi in de badkamer.

De gehele collectie is ook verkrijgbaar in een mini variant voor een kleinere toiletruimte.

vtwonen tegels

vtwonen tegels

vtwonen tegels zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Stoer voor op de vloer, maar ook verrassend op de muur. En of je nu voor glanzend of mat gaat, voor uni of dessin, met deze tegels haal je echte eyecatchers in huis.

 

Plieger kranen x vtwonen

Plieger kranen x vtwonen

Zowel de wandkraan als de opstaande kraan uit de Plieger Roma serie en de wandkraan uit de Napoli serie komen helemaal tot hun recht in deze collectie. Deze kranen zijn exclusief verkrijgbaar bij Plieger in de combinatie met het badmeubel. 
De Roma serie kent maar liefst tien verschillende kleuren. Het leuke van de Roma kraan is, dat de kraanhendel en de kraan los van elkaar te kiezen zijn in een kleur. Je kunt op deze manier veel kleurcombinaties maken waardoor je deze badkamercollectie van Detremmerie x vtwonen net dat beetje extra kunt geven.

Maak een afspraak met de Plieger showroom om de collectie van Detremmerie x vtwonen met eigen ogen te bekijken.

Afspraak maken in de showroom?


Showroom in jouw regio

Persoonlijk advies van onze specialisten. Direct bekijken en ervaren. Dat kan in onze 20 showrooms. Er is altijd één om de hoek.
 


Maak een afspraak

Tijd voor een nieuwe badkamer of toilet?
Kom langs in een van onze showrooms! We staan voor je klaar met koffie én advies. Van idee tot installatie: Plieger regelt het. 


Inspiratie nodig?

Download het nieuwe showroom magazine en laat je inspireren door ons breed assortiment.