Industrial-banner.jpg
Inspiratie, Trends & Tips


 

Van luxe sanitair, een uitgebreide tegelcollectie en praktische accessoires, je vindt bij Plieger showrooms alles om jouw badkamer of toilet helemaal naar jouw wens te maken.

Een eerste stap naar jouw nieuwe droombadkamer is het verzamelen van basisingrediënten die belangrijk voor jou zijn. Denk aan kleur, materialen en soort producten. Je zult zien dat deze eerste selectie al een goede indruk geeft van de stijl die je zoekt. Heb je heel veel ideeën en zie je door de bomen het bos niet meer? Laat ons je dan helpen en bekijk hier bijvoorbeeld al verschillende blogs, trendnieuws en tips!

Showroom opstelling3 1920x1280.jpg

Krijg inspiratie in ons tegel Atelier of van één van onze moodboards.


Stijlen voor jouw badkamer en toilet

Elegant White

Elegant White

Industrial

Industrial

Japandi

Japandi

Soft Pastels

Soft Pastels

Pure Nature

Pure Nature

State of Black

State of Black

Golden Desert

Golden Desert

Go Green

Go Green

1 - 8


Duik in de wereld van badkamertrends en laat je inspireren door onze meest recente collecties. We presenteren met trots de huidige trendlijnen zoals: Golden Desert, Go Green, Elegant White & State of Black. De Golden Desert brengt de warmte van de woestijn naar je badkamer met rijke gouden accenten en natuurlijke texturen. Ga groen met Go Green, waarbij duurzaamheid en frisheid samenkomen in een harmonieus geheel. Elegant White straalt een tijdloze klasse uit met verfijnde witte tinten en strakke lijnen, terwijl State of Black industrieel en robuust is, met contrasterende elementen die een krachtig statement maken. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek hoe deze trends je kunnen helpen om jouw badkamer om te toveren tot een ruimte vol persoonlijkheid en stijl.


State of Black: industrieel en robuust
 
Plieger State of Black impressie
Plieger Amstelveen Showroom

Bezoek de Plieger Showroom

Natuurlijk helpen wij jou ook graag verder in een van onze 20 showrooms. Bekijk via de button welke showroom er bij jou in de buurt zit.
Plieger badkamers

Volg #myplieger om te zien wie jou voorgingen met het realiseren van hun droombadkamer. Van klassiek tot modern, en voor ieder budget. Zo kun je bijvoorbeeld met kleine slimme aanpassingen al een indrukwekkende renovatie realiseren.

 

Insta beeld Plieger vrijstaand met schaduw licht 35p.png

Kun je meer inspiratie gebruiken?

Volg ons op Instagram en op Pinterest. Hier delen we tips en inspiratie
voor jouw badkamer of toiletruimte.


Showroom in jouw regio

Persoonlijk advies van onze specialisten. Direct bekijken en ervaren. Dat kan in onze 20 showrooms. Er is altijd één om de hoek.
 


Maak een afspraak

Tijd voor een nieuwe badkamer of toilet?
Kom langs in een van onze showrooms! We staan voor je klaar met koffie én advies. Van idee tot installatie: Plieger regelt het. 


Inspiratie nodig?

Download het nieuwe showroom magazine en laat je inspireren door ons breed assortiment.