Banner-natuurlijke-materialen-donker.jpg


Natuurlijk wonen met Plieger:
Oase van rust in een drukke wereld


 

Sfeerbeeld natuurlijk materialen 2.jpg
Sfeerbeeld natuurlijk materialen 9.jpg
Verlang je naar een badkamer die rust en harmonie uitstraalt? Plieger maakt jouw droom werkelijkheid met een rijke sanitair collectie van natuurlijke, duurzame materialen. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de Japandi-trend, hierbij combineer je minimalisme met natuurlijke elementen.

Een vleugje Japandi in je badkamer

Sfeerbeeld natuurlijk materialen 7.jpg

De Japandi-trend combineert de minimalistische schoonheid van Japans design met de Scandinavische focus op functionaliteit en natuurlijke materialen. Denk aan strakke lijnen, pure vormen en een ingetogen kleurenpalet met accenten op wit, beige en grijs. De badkamer wordt met deze trendystyle een oase van rust waar je lichaam en geest tot rust kunnen komen.

Sfeerbeeld natuurlijk materialen 6.jpg

Plieger Collectie: natuurlijke materialen voor een unieke badkamer

De Plieger Collectie biedt een breed scala aan producten die perfect passen bij de Japandi-trend. Van waskommen van natuursteen tot badmeubels van hout en toiletten met een minimalistische betonlook. Plieger heeft voor ieder wat wils. Onze producten uit de Plieger Collectie zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens ontzettend duurzaam. Zo draag je bij aan een betere wereld én geniet je jarenlang van een prachtige badkamer.
Sfeerbeeld natuurlijk materialen 8.jpg
Sfeerbeeld natuurlijk materialen 3.jpg

Een badkamer op maat

Sfeerbeeld natuurlijk materialen 10.jpg

Plieger helpt je graag bij het creëren van jouw droombadkamer. De ervaren badkamer adviseurs staan klaar om je te adviseren over de beste materialen, kleuren en opstellingen. Met oog voor detail en jouw persoonlijke wensen ontwerpen wij samen met jou een badkamer die perfect aansluit bij jouw stijl.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek een van de Plieger showrooms en laat je inspireren.

Sfeerbeeld natuurlijk materialen 11.jpg


Showroom in jouw regio

Persoonlijk advies van onze specialisten. Direct bekijken en ervaren. Dat kan in onze 20 showrooms. Er is altijd één om de hoek.
 


Maak een afspraak

Tijd voor een nieuwe badkamer of toilet?
Kom langs in een van onze showrooms! We staan voor je klaar met koffie én advies. Van idee tot installatie: Plieger regelt het. 


Inspiratie nodig?

Download het nieuwe showroom magazine en laat je inspireren door ons breed assortiment.