goed.png


Design badkamer inspiratie:

breng luxe en functionaliteit samen met onze 7 tips

Een design badkamer is zoveel meer dan één trend of stijl. Het is het resultaat van zorgvuldige keuzes in materialen, kleuren, vormen en verlichting, samengebracht met het doel een badkamer ruimte te creëren die zowel visueel adembenemend als functioneel is. We delen 7 praktische voorbeelden om een design gevoel te creëren in jouw badkamer.

Creëer de design badkamer van je dromen in 7 stappen

1. De kracht van kwaliteit en duurzame materialen

Kies voor kwaliteit: duurzame materialean zoals marmer, natuursteen, glas, roestvrij staal en hoogwaardig hout voegen direct een gevoel van klasse en elegantie toe aan je design badkamer. 

 

2. Ga voor unieke elementen in je design badkamer

Durf te kiezen: Design badkamers schitteren vaak door unieke elementen. Architectonische details zoals glazen wanden, verhoogde plafonds en geïntegreerde verlichting tillen de ruimte naar een hoger niveau. Denk ook aan opvallende wastafels, moderne kranen en bijzondere douchekoppen.

Design badkamers
Design badkamers

3. De kunst van minimalisme in design badkamers

Less is More: Een design badkamer blinkt uit in een minimalistische opzet met strakke lijnen en weinig overdaad. Weg met rommelige potjes en flesjes, en creëer zo een gevoel van eenvoud en rust.

4. De juiste verlichting in een design badkamer

Verlichting als kunst: Verlichting speelt een cruciale rol in het design. Een doordacht lichtplan met slimme plaatsing kan de sfeer en uitstraling van de badkamer drastisch veranderen. Denk aan een weelderige badkamer spiegel met geïntegreerde verlichting.

5. Innovatie en slimme technologie

Technologische kunstgrepen: Breng moderne technologieën in de badkamer om comfort en functionaliteit te verhogen. Van slimme verlichting en een strakke designradiator tot aan geavanceerde douchefuncties zoals een stoomdouche en infrarooddouche.

Design badkamers

6. Optimaal ruimtegebruik en rust

Perfectie in ordening: Een goed doordachte en opgeruimde indeling optimaliseert de beschikbare ruimte en creëert een serene rust.

7. Stijlvolle elementen om je design badkamer af te maken

De Finishing Touch: Selecteer decoratieve elementen zoals kunstwerken, spiegels en accessoires zorgvuldig om de eenheid in het design te versterken. Deze elementen voegen een vleugje luxe toe aan de badkamer.

Jouw stijl, jouw design badkamer

Al met al is een design badkamer een weerspiegeling van jouw persoonlijke stijl, moed en verfijning. Door je te verdiepen in een bepaalde stijl en alle bijbehorende elementen zorgvuldig samen te stellen, kun je een harmonieuze en hoogwaardige ruimte creëren. Durf ook te spelen met contrasten om een verbluffende eenheid te bereiken. Onze experts staan klaar om je te begeleiden bij deze designreis. Maak een afspraak in een van onze 20 showrooms en laat je inspireren!


Showroom in jouw regio

Persoonlijk advies van onze specialisten. Direct bekijken en ervaren. Dat kan in onze 20 showrooms. Er is altijd één om de hoek.
 


Maak een afspraak

Tijd voor een nieuwe badkamer of toilet?
Kom langs in een van onze showrooms! We staan voor je klaar met koffie én advies. Van idee tot installatie: Plieger regelt het. 


Inspiratie nodig?

Download het nieuwe showroom magazine en laat je inspireren door ons breed assortiment.