State of Black - Industrieel en robuust

Zwart is haast niet meer weg te denken uit de badkamer. Geïnspireerd op industriële sferen van oude fabrieken draait het bij deze trend om robuuste en stoere kleuren. Combineer je betonnen vloer of wanden met houten of zwarte, stalen meubelen voor een industrieel effect. Maak het robuust met messing of koperen accessoires of hou het bij mat zwart voor een krachtig en stoer effect. Zwart past perfect in elke inrichting en geeft dimensie aan de ruimte. Creëer contrast in je badkamer met zwarte kranen op witte fonteinen en houten badkamermeubelen. Hoe je het ook mixt, met deze trendy tint zit je nooit verkeerd.

Pliegers favoriete tint

Zwart is haast niet meer weg te denken, ook niet uit de collecties van Plieger. Deze tint is terug te vinden in bijna alle series, zoals de Napoli, Roma, Kansas en Vigo collecties. Je combineert de mat zwarte kranen goed met zwarte accessoires uit de Napoli collectie of de badkamermeubelen uit de Kansas serie. Al onze items sluiten naadloos aan op elke andere trend en op jouw persoonlijke smaak. Voeg een industrieel effect toe aan je badkamer met de zwarte items uit de selecties van Plieger. Je bekijkt de stijlvolle en tijdloze trends in onze webshop.

Plieger - State of Black
Plieger - State of Black

Industrieel, robuust en stoer

Zelfs met contrast maak je van jouw badkamer of toilet een geheel. Witte badkamertegels en meubels? Maak het af met een mat zwarte kraan uit de Roma collectie. Voeg de zwarte Napoli Inbox toe voor een robuust effect en maak het helemaal af met de zwarte accessoires van Plieger. Of ga voor zwarte muren in je badkamer met witte, RVS of gouden toebehoren. Industrieel past perfect in elke badkamer en zorgt voor een tijdloos gevoel. Geniet dus nog jaren van stijlvol en robuust sanitair.

Afspraak maken in de showroom?


Showroom in jouw regio

Persoonlijk advies van onze specialisten. Direct bekijken en ervaren. Dat kan in onze 20 showrooms. Er is altijd één om de hoek.
 


Maak een afspraak

Tijd voor een nieuwe badkamer of toilet?
Kom langs in een van onze showrooms! We staan voor je klaar met koffie én advies. Van idee tot installatie: Plieger regelt het. 


Inspiratie nodig?

Download het nieuwe showroom magazine en laat je inspireren door ons breed assortiment.