State of Black - Industrieel en robuust

Zwart is haast niet meer weg te denken uit de badkamer. Geïnspireerd op industriële sferen van oude fabrieken draait het bij deze trend om robuuste en stoere kleuren. Combineer je betonnen vloer of wanden met houten of zwarte, stalen meubelen voor een industrieel effect. Maak het robuust met messing of koperen accessoires of hou het bij mat zwart voor een krachtig en stoer effect. Zwart past perfect in elke inrichting en geeft dimensie aan de ruimte. Creëer contrast in je badkamer met zwarte kranen op witte fonteinen en houten badkamermeubelen. Hoe je het ook mixt, met deze trendy tint zit je nooit verkeerd.

Pliegers favoriete tint

Zwart is haast niet meer weg te denken, ook niet uit de collecties van Plieger. Deze tint is terug te vinden in bijna alle series, zoals de Napoli, Roma, Kansas en Vigo collecties. Je combineert de mat zwarte kranen goed met zwarte accessoires uit de Napoli collectie of de badkamermeubelen uit de Kansas serie. Al onze items sluiten naadloos aan op elke andere trend en op jouw persoonlijke smaak. Voeg een industrieel effect toe aan je badkamer met de zwarte items uit de selecties van Plieger. Je bekijkt de stijlvolle en tijdloze trends in onze webshop.

Gala-1775-600-Tmave-s-eda-S38-SFEER-Bellezza-EL-min.jpg
Plieger - State of Black

Industrieel, robuust en stoer

Zelfs met contrast maak je van jouw badkamer of toilet een geheel. Witte badkamertegels en meubels? Maak het af met een mat zwarte kraan uit de Roma collectie. Voeg de zwarte Napoli Inbox toe voor een robuust effect en maak het helemaal af met de zwarte accessoires van Plieger. Of ga voor zwarte muren in je badkamer met witte, RVS of gouden toebehoren. Industrieel past perfect in elke badkamer en zorgt voor een tijdloos gevoel. Geniet dus nog jaren van stijlvol en robuust sanitair.

Industrieel sanitair

Industrieel design komt met de collecties van Plieger goed tot uiting in je badkamer of toilet. En wat je smaak ook is, alle items uit de verschillende Plieger series sluiten naadloos aan op al je sanitair. Zorg voor een ruimtelijk en stoer gevoel in huis. Of ga voor een meer landelijk effect met collecties zoals de Golden Desert serie. Ook dan passen de mat zwarte en industriële accessoires, kranen en meubelen goed in je badkamer of toilet. Bekijk direct de shop voor het complete aanbod.

Op zoek naar inspiratie?

Maak direct een afspraak bij een van onze showrooms bij jou in de buurt. Laat je inspireren door de vele collecties en mogelijkheden die Plieger jou te bieden heeft. 

Uitgelichte producten

Inspiratie nodig?

Download direct het Plieger collectieboek en bekijk al onze producten! 
Plieger Collectie 2021