1 badkamer 2 stijlen

1 badkamer, 2 stijlen

De badkamers van tegenwoordig mogen er zijn! Mooie tegels, een spannend wasmeubel, een bijzonder bad of luxe accessoires. Oogstrelende sensaties die je een goed gevoel geven.

Bij het inrichten van een nieuwe badkamer komen er veel keuzes kijken. Voor welke materialen kies je? Hou je het graag rustig of ben je meer van uitgesproken kleuren? Dit alles is afhankelijk van jouw persoonlijke smaak, maar hoe ontdek je jouw ideale stijl?

Wanneer je een nieuwe badkamer wilt creëren, is het belangrijk om te starten met een goede basis. Dit biedt namelijk de mogelijkheid om verschillende stijlen en trends toe te passen zonder een complete renovatie uit te voeren.  

Zo kun je met een goede styling, kleuren en accessoires een heel andere sfeer creëren en een mini-morfose realiseren. Dan is die dure investering of complete renovatie wellicht niet eens meer nodig!
 

1 badkamer 2 stijlen

Wat is jouw favoriete stijl badkamer?

De ideale badkamer is voor iedereen anders. De een houdt van strak en clean, terwijl de  ander graag veel warmte en gezelligheid in de badkamer brengt.

Met een ruime keuze aan materialen, badkamermeubels en kleuren kun je bij Plieger alle  kanten op.

Speel eens met deze verschillende stijlen om tot de ideale badkamer te komen welke  volledig aansluit bij jouw smaak.

Naast de keuze voor materialen en meubels, kunnen ook contrasterende kleuren een  sfeervol statement creëren. Kies bijvoorbeeld voor een mooie kleur tegel in een bijzonder  patroon, tegen neutrale badkamermeubels. Of ga voor een lichte basis en speel met  kleurrijke accessoires en kranen, zelfs een douche- drain is bij Plieger verkrijgbaar in een  spannend kleurtje.

Mix en match tot je de favoriete stijl badkamer voor jou hebt gevonden!

Creëer de badkamer van je dromen in jouw unieke stijl

Ben je op zoek naar de badkamer van je dromen in jouw eigen stijl? Door het gebruik van tijdloze en duurzame materialen en het toevoegen van persoonlijke elementen, kun je een unieke en sfeervolle badkamer creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en wensen. Bij Plieger helpen we graag bij het maken van de juiste keuzes voor jouw badkamer en kijken we naar wat perfect past bij de specifieke situatie en de wensen. Met persoonlijke aandacht komen wij samen met de klant tot het ideale resultaat en maken we de badkamerstijl van je dromen werkelijkheid.
Stap binnen in één van onze showrooms of neem contact op om een afspraak te maken.

1-badkamer-2-stijlen


Showroom in jouw regio

Persoonlijk advies van onze specialisten. Direct bekijken en ervaren. Dat kan in onze 20 showrooms. Er is altijd één om de hoek.
 


Maak een afspraak

Tijd voor een nieuwe badkamer of toilet?
Kom langs in een van onze showrooms! We staan voor je klaar met koffie én advies. Van idee tot installatie: Plieger regelt het. 


Inspiratie nodig?

Download het nieuwe showroom magazine en laat je inspireren door ons breed assortiment.