Badkamer inspiratie

Laat je inspireren door de laatste badkamer trends.

Plieger x vtwonen x Detremmerie

vtwonen bij Plieger

Gevoel voor stijl en passend bij de laatste woontrends, dan heb je het al snel over vtwonen. Plieger voert een vtwonen dealership in samenwerking met het badmeubel merk Detremmerie.

Lees verder

Plieger x vtwonen x Detremmerie

Detremmerie bij Plieger

Modern design en een gevoel van luxe in jouw badkamer brengen: dat is waar het Belgische merk Detremmerie voor gaat.


Lees verder

Trends

Golden Desert

Maak van je badkamer een ontspanningsoord met de Golden Desert trend van Plieger. De zachte, aardse tinten van onze tegels, kranen, accessoires en badmeubelen geven een warm en ontspannen gevoel aan je badkamer. 

Lees verder

Trends

Elegant White

Wit saai? Zeker niet! De kleur mat wit is de perfecte basis voor een natuurlijke, rustgevende uitstraling in je badkamer. Wit doet het altijd goed samen met natuurtinten en -materialen. 

Lees verder

Trends

Go Green

Duurzaam, groen, natuurlijk, landelijk en een tíkje eigenwijs: dat is Go Green. Je haalt er het buitenleven mee naar binnen en geeft je badkamer een energy-boost! 


Lees verder

Trends

State of Black

Zwart is haast niet meer weg te denken uit de badkamer. Geïnspireerd op industriële sferen van oude fabrieken draait het bij deze trend om robuuste en stoere kleuren. 


Lees verder

Afspraak maken in de showroom?


Showroom in jouw regio

Persoonlijk advies van onze specialisten. Direct bekijken en ervaren. Dat kan in onze 19 showrooms. Er is altijd één om de hoek.
 


Maak een afspraak

Tijd voor een nieuwe badkamer of toilet?
Kom langs in een van onze showrooms! We staan voor je klaar met koffie én advies. Van idee tot installatie: Plieger regelt het. 


Inspiratie nodig?

Download het nieuwe showroom magazine en laat je inspireren door ons breed assortiment.