Maak een afspraak

Vanwege de huidige corona maatregelen zijn de showrooms gesloten voor u als particuliere bezoeker. Gelukkig blijven wij u wel gewoon helpen middels (video)bellen.

Plan een advies op afstand of bij je thuis

  • ​​Zoek in het menu hieronder naar een Plieger showroom bij u in de buurt.
  • U kunt uw gewenste showroom benaderen via email of telefoon.
  • Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer, keuken of zoekt u artikelen voor een ander gerelateerd project? Geef dit door aan de desbetreffende Plieger showroom.
  • Onze Plieger specialisten plannen met u een video-afspraak en informeren u over het proces. U kunt er uiteraard ook voor kiezen de afspraak alleen telefonisch te voeren
  • U hoeft lekker niet de deur uit en u kunt gaan genieten van een adviesgesprek op maat​​


​​​​​​​Heeft u vragen? Neem contact met ons op. U kunt ons bereiken via email of telefoon of via de showroom zoeker hieronder om een Plieger showroom te vinden bij u in de buurt.

Plieger is de grootste sanitair aanbieder van Nederland met een groot netwerk van installateurs. Maar wist u dat Plieger ook aanbieder is van elektra, verwarming, keukens en tegels?

In onze showrooms kunt u diverse voorbeelden bekijken van interieurinrichtingen en omdat wij als groothandel samenwerken met professionals kunnen wij u ook verbinden met een vakspecialist die uw droombadkamer of - keuken kan installeren.
​​​​​​​
Plieger Keukens worden verkocht in twee vestigingen - Zaltbommel en Goes. In beide vestigingen worden momenteel twee merken gevoerd: Nolte en KH Systems. Qua apparatuur worden er meer merken gevoerd, zoals Miele, Siemens, ATAG, ETNA, Pelgrim en Novy.
 
Plieger flatlay trend state of black
Plieger badkamer wit

Badkamers

Plieger Keukens

Keukens

Plieger Klimaatsysteem

Klimaatsystemen

Elektra

Elektra

Tegels

Tegels

1 - 5

Heeft u al een installateur gevonden?

Wanneer u al een installateur heeft gevonden voor uw project dan kunt u eenvoudig via uw professional een afspraak maken in de showroom. (i.v.m. de huidige corona maatregelen momenteel niet mogelijk).

​​​​​​​
Samen bekijken wij hoe uw wensen gerealiseerd kunnen worden. Uw installateur ontvangt vanuit ons een offerte en kan bepalen of er aspecten zijn die aangepast dienen te worden. Denk bijvoorbeeld aan de specificaties van de montage of uw budget. U bent voor de uitvoering dus geheel ontzorgd wanneer u al een installateur heeft die samenwerkt met Plieger.