Ga voor hippe ronde vormen in plaats van strakke hoeken in de badkamer.

Een rechthoekig badkamer meubel, spiegel en kast, het is prachtig, maar de ronde vormen in de badkamer winnen aan populariteit. Eigenlijk zijn ronde vormen allang niet meer weg te denken in de badkamer. Met het gebruik van (afge)ronde vormen creëer je met gemak een luxe gevoel in de badkamer met warme uitstraling. Kom langs in een van onze showrooms en laat je adviseren voor jouw perfecte badkamer!

Douchekop banner Plieger.png

Doorbreek de strakke lijnen

De plattegrond van een badkamer is meestal vierkant of rechthoekig. Ideaal voor het indelen, maar die strakke moderne stijl hoef je natuurlijk niet door te voeren in jouw luxe droombadkamer. Ronde vormen maken een badkamer meer speels en rustgevend. Heb je een kleinere badkamer? Door ronde meubels en elementen in je badkamer toe te passen oogt je badkamer ruimtelijker. Win win dus! 

_MoAzcFs.jpeg
t6I_p3Kt.jpeg

Er is meer dan een ronde spiegel

Denk bijvoorbeeld aan een ronde douchekop of een kraan met ronde vormen, maar er is veel meer mogelijk. Je kunt een ronde stijl doortrekken in de gehele badkamer. Met ronde opzet waskommen creëer je de wellness badkamer met luxe hotelgevoel. Ook zijn er tegenwoordig stijlvolle wastafelmeubels met afgeronde hoeken. Door deze meubels en details te combineren, maak je van jouw badkamer een rustgevend en uniek geheel.

zrlFhkXX.jpeg
2WU-1ta8.jpeg

Een ovaal bad als eyecatcher

Heb je ruimte voor een bad in de badkamer? Trek de stijl van de (afge)ronde vormen door door te kiezen voor een prachtig vrijstaand ovaal bad, zoals de Plieger Ceno. De Plieger Ceno is een ruim vrijstaand bad met een ovale vorm. Gemaakt van matwit mineraalsteen, wat aangenaam warm en zacht aanvoelt, maar tegelijkertijd super solide, slijtvast en hygiënisch is. Dit ovale vrijstaande bad, daar wil je nooit meer uit!

Oog voor detail

Stijl jouw perfecte badkamer af met ronde accessoires. Kies voor een ronde badmat, een ronde handdoekhaakjes, een ronde prullenbak en een ronde wasmand. 

Organische vormen 

Is jouw stijl voor je badkamer nog speelser? Ga dan voor een organische spiegel en organische accessoires in jouw badkamer. De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos, 

Plieger denkt graag met je mee over de inrichting en realisatie van jouw droombadkamer. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom eens langs in een van onze showrooms.

B-u-RMzP.png


Showroom in jouw regio

Persoonlijk advies van onze specialisten. Direct bekijken en ervaren. Dat kan in onze 20 showrooms. Er is altijd één om de hoek.
 


Maak een afspraak

Tijd voor een nieuwe badkamer of toilet?
Kom langs in een van onze showrooms! We staan voor je klaar met koffie én advies. Van idee tot installatie: Plieger regelt het. 


Inspiratie nodig?

Download het nieuwe showroom magazine en laat je inspireren door ons breed assortiment.