Plieger nieuwsberichten

Op deze pagina lees je alle nieuwste updates en interessante berichten over Plieger.

Duurzaam verwarmen

De vraag naar duurzame oplossingen voor verwarming neemt steeds verder toe. Klanten zijn zich steeds meer bewust van het belang van duurzaamheid en willen een bijdrage leveren aan een beter milieu.

Lees meer

Plieger Groep breidt uit met overname groothandel AVU

De Plieger Groep zet een belangrijke stap in haar strategie om installateurs te ontzorgen met de recente overname van AVU. Dit familiebedrijf, bekend in de Nederlandse markt, verrijkt Plieger Groep met hun uitgebreide expertise op het gebied van vloerverwarming, warmtepompen en airconditioning.

Lees meer

Plieger Groep breidt uit met verduurzamingsstart-up hoomie

Verduurzamingsstart-up hoomie gaat verder als onderdeel van de Plieger Groep. Met deze stap geeft de Plieger Groep gevolg aan haar ambitie om installateurs zo veel mogelijk te ontzorgen, zodat zij 100% van hun tijd bezig kunnen zijn met het installeren van warmtepompen en andere duurzame installaties.

Lees meer

Plieger Groep gaat zich verder focussen op de professionele markt

Plieger Groep gaat zich focussen op de professionele markt. Voor de toekomstbestendigheid van het bedrijf, heeft de organisatie besloten de activiteiten in het DHZkanaal (Doe-Het-Zelf) per 31 december 2022 te beëindigen. De Ondernemingsraad heeft een positief advies gegeven op het voorgenomen besluit.

Lees meer