Over Plieger

Plieger is ons exclusieve eigen merk. Een complete collectie waarmee je jouw totale badkamer of toilet precies zo inricht als jij het wilt. Of je nu voor topdesign gaat of voor aantrekkelijk geprijsde functionaliteit. Voor trendy of tijdloos. Wil je alles mooi op elkaar afstemmen? Met onze speciale designseries voel je je een echte interieurontwerper. Daarbij is topkwaliteit voor ons al 100 jaar vanzelfsprekend. Met gemak en duurzaamheid als belangrijke principes.
Plieger Napoli matzwart

Met groots effect

Te leuk: de Mini uit de Plieger Kansas-serie. Een klein maar stoer rechthoekig fonteintje. In glanzend wit of matwit. Of wat dacht je van matzwart? En combineer dat met een zwarte kraan en een zwarte sifon. Probeer maar eens; het resultaat is fenomenaal. Een Mini met een groots effect! 

Compleet Aanbod

Ons assortiment is zorgvuldig opgebouwd. Van bad tot fonteintje en van radiator tot handdoekhaakje. Met onze Plieger-collectie richt je je badkamer of toilet volledig in. De kraan links of juist rechts op de wastafel? We bieden een veelheid aan kleuren, maten en uitvoeringen.

Uitgelicht van Plieger

Plieger waskom Scale wit
Plieger Napoli wastafelkraan matzwart
Plieger-badmeubel-kansas-hout- 3837.jpg
Plieger douchewand Panorama zwart
Plieger designradiator
Plieger Nola wandcloset wit
1 - 6

Bekijk de Plieger-collectie

Wil je zien wat we allemaal in huis hebben? We geven je een volledig overzicht.

Kom kijken en ervaren

Wil je de Plieger-collectie in het echt zien? Voel je welkom in een van onze 18 showrooms. Met gratis goede tips van onze specialisten.
Plieger Goes showroom