Bekijk de Plieger-collectie

Wil je zien wat we allemaal in huis hebben? We geven je een volledig overzicht.

Over Plieger

Plieger is ons exclusieve eigen merk. Een complete collectie waarmee je jouw totale badkamer of toilet precies zo inricht als jij het wilt. Of je nu voor topdesign gaat of voor aantrekkelijk geprijsde functionaliteit. Voor trendy of tijdloos. Wil je alles mooi op elkaar afstemmen? Met onze speciale designseries voel je je een echte interieurontwerper. Daarbij is topkwaliteit voor ons al 100 jaar vanzelfsprekend. Met gemak en duurzaamheid als belangrijke principes.
Plieger Napoli matzwart

Met groots effect

Te leuk: de Mini uit de Plieger Kansas-serie. Een klein maar stoer rechthoekig fonteintje. In glanzend wit of matwit. Of wat dacht je van matzwart? En combineer dat bijvoorbeeld met een zwarte kraan en een zwarte sifon uit de Plieger Napoli-serie. Probeer maar eens; het resultaat is fenomenaal. Een Mini met een groots effect! 

 

Compleet Aanbod

Ons assortiment is zorgvuldig opgebouwd. Van bad tot fonteintje en van radiator tot handdoekhaakje. Met onze Plieger-collectie richt je je badkamer of toilet volledig in. De kraan links of juist rechts op de wastafel? We bieden een veelheid aan kleuren, maten en uitvoeringen. 

Het Plieger merk

Plieger is ons eigen exclusieve merk. Een complete en moderne sanitair collectie waarbij alles op elkaar afgestemd is. Met onze speciale design series kun je alles met elkaar matchen voor een aantrekkelijke prijs. Daarbij is topkwaliteit voor ons al ruim 100 jaar vanzelfsprekend. 
 

Plieger Roma

Plieger Reno

Plieger Zano

1 - 3

Kom kijken en ervaren

Wil je de Plieger-collectie in het echt zien? Voel je welkom in een van onze 20 showrooms. Met gratis goede tips van onze specialisten.
 
Plieger Goes showroom