Diensten

Hieronder tref je een overzicht van de diensten die wij aanbieden.

DEPOTEXPRESS

DEPOTXPRESS.jpg
DEPOTEXPRESS is de uitbreiding van het productaanbod uit met circa 60.000 artikelen door ons magazijn te koppelen aan die van onze moedermaatschappij. Dit extra magazijn kan producten binnen 48 uur leveren met de duurzame pakketdienst van GLS. De combinatie van GLS en ons eigen wagenpark zorgt voor een optimale flexibiliteit en snelheid in logistieke processen.

Lees meer

SamenSterk

SamenSterk.jpg

Plieger is op zoek naar kundige, betrouwbare en klantvriendelijke installateurs die ons landelijk showroom partnerprogramma willen versterken. Kun jij alle drie bovengenoemde eigenschappen als installateur afvinken en ben je op zoek naar nieuwe klussen? Lees dan snel verder over alle voordelen van het Samen Sterk partnerprogramma van Plieger.


Lees meer

Regels en subsidies

Plieger Illustraties Donkerblauw 23082.jpg

Hoe zit het ook alweer?
Bekijk hier ons overzicht van de meest voorkomende regels en wetten op het gebied van klimaat, energie en duurzaamheid.

Lees meer

Hoomie

Hoomie visual.jpg
Plieger biedt de service van Hoomie aan om advies, de verkoop en inbedrijfstelling uit handen te nemen. Jouw klant en jezelf ontvangen alle informatie over verduurzamen en alles wat daar mee te maken heeft. Op die manier kun jij je voor de volle 100% bezighouden met je vakwerk.

Lees verder

Voordelen Plieger showrooms

Showroom-sfeer-badkamer.jpg
De Plieger Showroom is dé plek voor badkamer inspiratie. In onze showrooms vind je eenĀ uitgebreide sanitair- en tegelcollectie en onze deskundige adviseurs kunnen jouw klanten goed helpen bij hun wensen. Van verkoopadvies, tot gehele logistieke ontzorging; wij regelen het! Plieger heeft 20 showrooms verspreid over heel Nederland.

Lees verder

Circopompen

Circopomp.jpg
Jaarlijks belandt er 1.900.000 kilo aan oude pompen op de afvalberg. Een belasting voor het milieu, daarom roepen we jullie op om je oude pompen bij ons in te leveren. Met het inzamelen van oude pompen geven we de pompen een tweede leven en zorgen we voor de circulariteit van grondstoffen.

Lees verder

24/7 Express

24-7-beeld.jpg

De 24/7 Express van Plieger is dé afhaalservice voor installateurs die altijd open is. Het is speciaal ontwikkeld voor installateurs die een drukke agenda hebben en niet altijd tijd hebben om tijdens de reguliere openingstijden producten af te nemen.


Lees meer