Klimaatbeheersing Revolutie

Revolutie in klimaatbeheersing
Meerdere onderzoeken tonen aan dat de acceptatie van warmtepompen in Nederland weliswaar groeit, maar dat deze groei wat achterblijft bij de verwachtingen. Dat er desondanks steeds meer warmtepompen bij komen, is vooral te danken aan overheidsinitiatieven en het groeiende bewustzijn van klimaatverandering

Lees Meer

Plieger Duurzaam

duurzaam
Je bent als installateur niet langer alleen een vakman die gewoonweg installaties uitvoert. De huidige wereld van installeren evolueert snel. 

Lees meer

Hybride verwarming

Duurzaam verwarmen
De hybride warmtepomp is een goede oplossing om je woning te verduurzamen en CO2 uitstoot te verminderen. Hij werkt samen met de Cv-ketel en gebruikt stroom i.p.v. gas.

Lees meer

Duurzaam renoveren

Duurzaam renoveren

We spreken installatiebedrijf Ter Beek uit Bunschoten en accountmanager Frits Tombal voor Plieger over een bijzonder renovatieproject. Een voorbeeld voor iedereen die verduurzamen tot in de puntjes wil gaan uitvoeren.

Lees meer

Het Badhuis

Badhuis

Voor de renovatie en uitbreiding van het oude Badhuis in Hengelo leverde Plieger het sanitair, de hemel waterafvoer en de thermostaten.

Lees meer

Watertoren De Reusch

Watertoren-De-Reusch
In 2021 heeft M.R.M. Bouw en Installatietechniek B.V. een mooi project voor De Reusch in Schimmert gerealiseerd met het exclusieve installatieproducten assortiment van CONEL.

Lees meer

Project Boutique Hotel Rijks

HotelRijks
De Timmerfabriek in Vlissingen en Boutique Hotel Rijks is Goes zijn beide prachtige monumentale panden welke in ere zijn getransformeerd tot boutique hotel in samenwerking met Kloeg Collection.

Lees meer