Al meer dan 100 jaar een begrip

Met 750 medewerkers die betrokken zijn bij onze klanten en het vak is Plieger meer dan alleen een groothandel. 
Plieger Expressmedewerker

Specialist

Plieger is gespecialiseerd in sanitair, verwarming, installatie, lucht & ventilatie en elektra èn in Nederland de grootste partij in de productgroep sanitair. Met een hoofdkantoor in Zaltbommel, 4 distributiecentra, 60 expressen en 20 showrooms levert Plieger in Nederland een assortiment van meer dan 150.000 artikelen aan o.a. de kleine en middelgrote installateurs.

Logistieke oplossingen

Wij streven ernaar jouw logistieke processen zo te faciliteren, dat jij daarmee voordeel behaalt. Als groothandel en tevens integraal logistiek dienstverlener, met logistiek en transport in eigen beheer, zijn onze logistieke processen zo flexibel ingericht dat er voor iedere situatie een oplossing is.

Breed assortiment

Ons brede assortiment is zorgvuldig geselecteerd. Met merken die voor stijl, gemak en betrouwbaarheid staan. En een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Plieger

Vigour

Vitra

Nikles stortdouche

Nikles

1 - 4

Uniek

Uniek is ons een eigen merk Plieger dat staat voor gemak, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarnaast mogen wij als enige de exclusieve merken Vigour, Cosmo, Conel, Vitra, Burgbad en Nikles in Nederland aanbieden. Het merk Plieger wordt in Nederland breed in de markt gezet waarbij niet alleen gebruik gemaakt wordt van eigen kanalen, maar ook van de kanalen van partners. De exclusieve merken worden alleen via de kanalen van Plieger verkocht.