VitrA, voor de badkamer van nu!

Het ontwikkelen van innovatieve en duurzame producten voor de unieke badkamer ervaring is één van de belangrijkste redenen voor het wereldwijde succes van VitrA als inspirerend merk.

VitrA Outline zwart

Met VitrA ben je verzekerd van designconcepten gecombineerd met de allernieuwste technieken. De kenmerken van het VitrA merk, uitstekende kwaliteit en betrouwbare veelzijdigheid, zijn geworteld in een lange traditie van innoveren. Top experts en top designers werken nauw samen wat resulteert in een constante verbetering in schoonheid en comfort! Wereldwijd is VitrA één van de zes grootste fabrikanten in sanitair. Per jaar ‘rollen’ maar liefst ruim vijf miljoen sanitairproducten van de band.In de afgelopen jaren heeft VitrA vele miljoenen geïnvesteerd in een high tech innovatiecentrum waar wetenschap en design alle ruimte krijgen voor het ontwikkelen van duurzame badkamers voor de toekomst. Een goed voorbeeld van zo’n innovatief product van VitrA is Rimex! Als een van de eerste fabrikanten kwam VitrA met een wandcloset zonder spoelrand, wat eerst met argusogen werd bekeken en inmiddels omarmd wordt.

VitrA

De badkamer stijgt in achting!

Was het vroeger een plek enkel en alleen om je te wassen, tegenwoordig is het een ruimte waar je tot jezelf komt, ontspant of energie opdoet voor een drukke werkdag. Jouw VitrA badkamer wordt een weerspiegeling van je eigen persoonlijkheid! VitrA staat voor tijdloze en originele ontwerpen. Met VitrA kies je voor design en kwaliteit. Laat je inspireren door VitrA en maak jouw droombadkamer werkelijkheid!

Grote ontwerpers voelen zich thuis bij VitrA

Het begint met een visie. Een visie van de badkamer als een leefruimte. Om deze ambitie te verwezenlijken gebruikt VitrA een grote interne ontwerpstudio en werkt zij samen met gerenommeerde industriële ontwerpers. Deze getalenteerde mensen verbeteren niet alleen de functionaliteit van de producten met oog voor duurzaamheid, zij introduceren ook een volledig originele reeks aantrekkelijke keuzes voor in de badkamer en daarbuiten.

VitrA Hygiene is speciaal door VitrA ontwikkeld om de vermenigvuldiging van bacteriën, speciaal in vochtige zones  te voorkomen!
 
 • Alle VitrA keramische producten zijn volledig bedekt met de VitrA Hygiene-technologie, zowel aan de binnen- als buitenkant
 • VitrA Hygiene biedt jou als gebruiker een uitstekende hygiëne tijdens de gehele levensduur van het product. Het verliest zijn beschermende functie niet, zelfs niet bij intensieve gebruiksomstandigheden
 • De reiniging is vlug en simpel, waardoor het gebruik van chemische producten verminderd wordt
VitrA Hygiene

V-care – het VitrAliserende gevoel maakt het verschil


V-care behoort tot de nieuwe generatie douchetoiletten! De V-care lijn van VitrA bestaat uit een basis en comfort model. VitrA heeft opnieuw de lat hoog gelegd en is er in geslaagd een zeer breed pallet aan functies te vangen in een subliem ontwerp. Techniek, esthetiek, comfort en uiteraard hygiëne zijn compromisloos gecombineerd in een bidetdouche dat het uiterlijk heeft van een gewoon toilet. Alle techniek is volledig geïntegreerd in het keramiek en de bediening verloopt via de moderne afstandsbediening. De VitrA V-care heeft een randloze spoeling waardoor reinigen lekker eenvoudig en snel zal gaan.

VitrA V-care
V-care Basic
 • Ladydouche en zitvlakdouche
 • Instelbare douchestraal
 • Regelbare waterdruk
 • Instelbare watertemperatuur
 • Verwarmde zitting met instelbare temperatuur

V-care Comfort 
Naast de Basic kenmerken bevat Comfort ook:

 • Automatisch heen en weer bewegen van de douchestraal
 • Automatisch pulserende waterdruk
 • Föhn met instelbare temperatuur
 • Automatisch openen en sluiten van de deksel
 • Kinderprogramma
 • Ontkalkingsfunctie
Metropole V-care

Blue Life, een belofte aan de toekomst!

VitrA is zich er van bewust dat onze wereld in een kritieke fase zit en dat er alles aan gedaan moet worden om onze planeet te beschermen. De toekomst van de ‘Blue’ Planet staat op het spel! VitrA neemt haar verantwoordelijkheden en heeft Blue Life omarmd als leidraad door alle gelederen van haar bedrijf. Produceren, ontwerpen, handelen, opleiden alles gericht op een gezonde toekomst.

Blue Life
VitrA wordt in Nederland exclusief vertegenwoordigd door Plieger.