Vigour, jouw badkamer is ons doel!

Met liefde voor detail, creativiteit, jarenlange ervaring en toewijding ontwikkelt Vigour producten die jouw persoonlijke beeld van de ideale badkamer vormgeven. Dat zie je terug in de ontwikkeling en productie van elk afzonderlijk product. Vigour geeft vorm aan jouw wensen, een gezicht aan comfort en een lichaam aan functionaliteit.
 

Vigour zorgt voor ruimte bij de totstandkoming van jouw persoonlijke droombadkamer met een complete inrichting waar je trots op kunt zijn en waar je iedere dag van gaat genieten. Samen met jouw badkamerinstallateur kan je jouw badkamer precies naar jouw eigen wensen en ideeën samenstellen. Voor elke ruimte, iedere smaak en elk budget heeft Vigour het juiste assortiment dat zich goed laat combineren: de designlijnen Vogue, White, Derby, Clivia en One hebben ieder hun eigen karakter en stijl. Toch zijn ze onderling goed te combineren, geheel naar jouw smaak!

Vigour-White-badkamer-min.jpg

Een uniek assortiment voor unieke badkamers

De missie van Vigour is om je een badkamer te laten ontwerpen die nauw aansluit bij jouw levensstijl. Bij Vigour vindt je alles voor een sfeervolle badkamer, van kranen en baden tot douchewanden en wastafels. Bij Vigour ben je dankzij de vele combinatiemogelijkheden de ontwerper van jouw eigen badkamer. De vijf designlijnen Vogue, White, Derby, Clivia en One hebben ieder hun eigen identiteit, maar kunnen naar hartenlust gecombineerd worden.

vig-derby-style-milieu-wanne-schraege-draufsicht-4c-xxl-min.jpg