Vigour bij Plieger | Plieger
Vigour.png

Vigour, uw badkamer is ons doel!

Met liefde voor detail, creativiteit, jarenlange ervaring en toewijding ontwikkelt Vigour producten die uw persoonlijke beeld van de ideale badkamer vormgeven. Dat ziet u terug in de ontwikkeling en productie van elk afzonderlijk product. Vigour geeft vorm aan uw wensen, een gezicht aan comfort en een lichaam aan functionaliteit.
 

Vigour zorgt voor ruimte bij de totstandkoming van uw persoonlijke droombadkamer met een complete inrichting waar u trots op kunt zijn en waar u iedere dag van gaat genieten. Samen met uw badkamerinstallateur kunt u uw badkamer precies naar uw eigen wensen en ideeën samenstellen. Voor elke ruimte, iedere smaak en elk budget heeft Vigour het juiste assortiment dat zich goed laat combineren: de designlijnen Vogue, White, Derby, Clivia en One hebben ieder hun eigen karakter en stijl. Toch zijn ze onderling goed te combineren, geheel naar uw smaak!

Vigour White badkamer.jpg

Een uniek assortiment voor unieke badkamers

De missie van Vigour is om u een badkamer te laten ontwerpen die nauw aansluit bij uw levensstijl. Bij Vigour vindt u alles voor een sfeervolle badkamer, van kranen en baden tot douchewanden en wastafels. Bij Vigour bent u dankzij de vele combinatiemogelijkheden de ontwerper van uw eigen badkamer. De vijf designlijnen Vogue, White, Derby, Clivia en One hebben ieder hun eigen identiteit, maar kunnen naar hartenlust gecombineerd worden.
Vigour