Plieger en de projectontwikkelaar


Wij nemen de zorg uit handen

Slechts dertig procent van de kopers van nieuwbouwhuizen neemt nog genoegen met het standaardpakket dat aangeboden wordt. Door in een vroeg stadium Plieger bij bouwprojecten te betrekken, kun je voor een groot deel de zorg voor de badkamer aan ons overlaten.  De organisatie van een kopersinformatieavond nemen wij bijvoorbeeld graag voor onze rekening.
​​​​​​​

De keus is zo gemaakt

In onze showroom wordt het door jouw aangeboden standaardpakket in een aantrekkelijke opstelling gepresenteerd. Daarnaast geven onze vakbekwame adviseurs desgewenst advies over alternatieve mogelijkheden. Maar online is de keuze voor jouw klanten nog makkelijker. De Plieger Sanitair Kiezer geeft het standaardpakket en alternatieven weer. Met directe inzage in meer- en minderwerk.
 
Plieger Kansasmeubel 20190321 - 1920x1280.jpg

Bezoek een van onze showrooms

Voel je welkom in onze showroom. Ontdek er de rijke collectie. Bekijk, vergelijk en deel je ideeën. Onze specialisten helpen graag. Als je weer thuis bent, weet je dat het geregeld is.

Bestel nu online

Wij adviseren je om zoveel mogelijk online te bestellen. Voor 21:00 uur op de webshop besteld, is de volgende werkdag geleverd.