Plieger Napoli - Tijdloos en efficiënt

Denk je Italiaans, dan denk je kwaliteit, design en luxe. Drie elementen die feilloos samenkomen in de Napoli serie van Plieger. Ontworpen met de grootste zorg en echt vakmanschap van Italiaanse bodem. Zodat je zeker bent van het grootste comfort en gemak in huis. De Napoli collectie omvat talrijke, modieuze items, tijdloze designs en ongekende functionaliteit. Je gooit dus niet alleen hoge ogen, maar je bespaart ook aanzienlijk met bijvoorbeeld de efficiënte kranen en douchesystemen. En door de jarenlange garantie van Plieger geniet je van de Napoli collectie in huis zonder zorgen. 

Cold start: Functionaliteit ten top

Duurzaamheid en besparen, twee begrippen die niet meer weg te denken zijn uit deze tijd. De kranen uit de Napoli serie zorgen voor een besparing op je verbruik en voor verduurzaming in huis. Dankzij de ‘cold start’ functionaliteit verspil je geen warm water meer. Ook als de kraan in het midden staat voert het koud water aan, waardoor je gasverbruik laag blijft. Hou de hendel dus gewoon in het midden voor een optisch mooier beeld van de kraan en bespaar tot wel € 150,- op jaarbasis.

Plieger Napoli Cold Start
Plieger Napoli kraan

De garantie van Plieger

Wie zegt dat stijl, luxe en duurzaamheid niet samengaan, komt bedrogen uit. Want voor de collecties van Plieger geldt dat alle items volgens de hoogste standaarden ontworpen en gefabriceerd zijn. Ook voor de Napoli serie hebben we hoogwaardige, slijtvaste materialen gebruikt zodat je nog jaren met veel plezier en gemak kunt genieten. En om je te voorzien van extra zekerheid, biedt Plieger 10 jaar garantie op de Napoli collectie en 2 jaar garantie op hendels en binnenwerken. 

De Napoli serie

Voor iedere badkamer heeft de Napoli collectie een passend, betaalbaar design. Want tijdloos design hoeft niet duur te zijn. Ga bijvoorbeeld voor een landelijke of natuurlijke stijl in je badkamer met de chromen items. En met de mat zwarte kranen en douchegarnituur maak je van je badkamer een trendy en robuuste omgeving. Alle zwarte items zijn voorzien van een poedercoating, waardoor de kleur langdurig gewaarborgd blijft. Bekijk direct de collectie in onze shop. 

Op zoek naar inspiratie?

Maak direct een afspraak bij een van onze showrooms bij jou in de buurt. Laat je inspireren door de vele collecties en mogelijkheden die Plieger jou te bieden heeft. 


 

Inspiratie nodig?

Download direct het Plieger collectieboek en bekijk al onze producten!

Plieger Collectie 2021