Bekijk ons assortiment

Toiletten

Verwarming

Wastafelmeubels

Baden

Airco's

1 - 5

Bezoek onze showrooms

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer of toiletruimte? Maak dan een afspraak om een Plieger showroom te bezoeken. Ontdek er de rijke collectie. Bekijk, vergelijk en deel je ideeën. Onze specialisten helpen je graag.

Bestel nu online

Wij adviseren je om met je bedrijf zoveel mogelijk online te bestellen.
Voor 21:00 uur online besteld, is de volgende werkdag geleverd!

Plieger Magazine

Ben jij installateur en wil je up-to-date blijven?

Bekijk dan hier de laatste editie van het Plieger magazine! Boordevol product- en projectnieuws, en met een extra focus op de energietransitie en actualiteiten.

Werken bij Plieger

Werken bij

Bij de Plieger Groep sta je zelf aan het roer van je eigen carrière. Op welke afdeling je ook werkzaam bent: elke dag liggen er nieuwe kansen en uitdagingen. Wij dagen je uit om deze mogelijkheden niet alleen te ontdekken, maar deze ook met beide handen aan te grijpen, zodat je het beste uit jezelf kan halen en we samen kunnen bouwen aan onze toekomst.
 

  • Logistiek
  • Verkoopmedewerkers
  • Showroom
Plieger collectieboek 2023

Bekijk de collectie

Met een eigen collectie maken wij het mogelijk elke badkamer en elk toilet naar eigen wens in te richten. In elke stijl, met de beste (nieuwe) technieken en voor elke portemonnee. De Plieger Collectie staat bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding, het sterke design en de lange levensduur.

Het boek is via je accountmanager aan te vragen of hier online te bekijken.

Over Plieger

Plieger is sinds 1918 actief als groothandel in sanitair, verwarming, installatie, lucht & ventilatie en elektra. Op het gebied van sanitair is Plieger zelfs de grootste aanbieder van Nederland. 

Als professional kun je bij Plieger terecht voor een multi-channel dienstverlening als groothandel op het gebied van sanitair, verwarming, installatie, ventilatie en elektra. Dit betekent dat je zowel in de Plieger Express als online in deze webshop of app toegang krijgt tot het grote assortiment van Plieger, inzage in de actuele voorraad, productinformatie kunt bekijken en dat samen met een optimale en persoonlijke service! Ook als het gaat om logistieke vraagstukken met maatwerk. Wij staan voor je klaar.

​​Als consument kan je via je installateur een bezoek brengen aan één van onze 20 showrooms verspreid over het land. In onze showrooms kun je ideeën en inspiratie opdoen en je laten informeren over de vele mogelijkheden. Merkonafhankelijk en met een scherp oog voor trends en de laatste ontwikkelingen.

Over Plieger

Het Plieger merk

Plieger is ons eigen exclusieve merk. Een complete en moderne sanitair collectie waarbij alles op elkaar afgestemd is. Met onze speciale design series kun je alles met elkaar matchen voor een aantrekkelijke prijs. Daarbij is topkwaliteit voor ons al ruim 100 jaar vanzelfsprekend. 

Plieger Roma

Plieger Reno

Plieger Zano

1 - 3

Al onze merken

Ons brede assortiment is zorgvuldig geselecteerd. Met merken die voor stijl, gemak en betrouwbaarheid staan. En een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Plieger

Conel

Vigour

1 - 3