Nieuw-project.png

hansgrohe – Meet the beauty of water

hansgrohe maakt sinds 1901 innovatieve producten voor keuken & badkamer. Van inbouwdeel tot keukenkraan – met hansgrohe ben je verzekerd van hoge kwaliteit, gebruiksgemak, tot 5 jaar garantie en 15 jaar beschikbaarheid van onderdelen. Dankzij slimme technologieën als AirPower, CoolStart en EcoSmart kunnen jouw klanten tot 60% water en energie besparen. Met hansgrohe bied je jouw klanten ruime keuze verschillende prijsklassen, kleuren en designs. 

hansgrohe traditie en innovatie

Het bedrijf Hansgrohe werd in 1901 opgericht. Sindsdien borrelen in het Zwarte Woud de ideeën achter elkaar op. Ze zijn de badkamerpioniers van hun tijd vaak een stap vooruit. Of het nu de eerste betaalbare handdouche, glijstang of ééngreeps mengkraan betreft. Ondernemingsoprichter Hans Grohe had al zoveel goede ideeën, dat hij een toonaangevende bijdrage leverde aan de ontwikkelingsgeschiedenis van de particuliere badkamer. Zijn handwerkkunst en vormgeving waren vele decennia lang stijlbepalend en zij verrijken het leven van mensen over de hele wereld tot op de dag van vandaag.
Hans sen Fuesse Wasser

hansgrohe traditie en innovatie

Het bedrijf Hansgrohe werd in 1901 opgericht. Sindsdien borrelen in het Zwarte Woud de ideeën achter elkaar op. Ze zijn de badkamerpioniers van hun tijd vaak een stap vooruit. Of het nu de eerste betaalbare handdouche, glijstang of ééngreeps mengkraan betreft. Ondernemingsoprichter Hans Grohe had al zoveel goede ideeën, dat hij een toonaangevende bijdrage leverde aan de ontwikkelingsgeschiedenis van de particuliere badkamer. Zijn handwerkkunst en vormgeving waren vele decennia lang stijlbepalend en zij verrijken het leven van mensen over de hele wereld tot op de dag van vandaag.

Praktische keukenkranen voor ieder type keuken

De keukenkraan is een belangrijk onderdeel van de keuken en moet daardoor optimaal functioneren. Voor het handenwassen, de afwas, een glas water of het afspoelen van het fruit, de keuze voor de perfecte keukenkraan voor jouw klant vind je hier. hansgrohe biedt een ruim assortiment met moderne keukenkranen en een verfrissend design aan. Ontdek de verschillende series van comfort tot design. Jouw klant opzoek naar flexibiliteit, hansgrohe biedt verschillende mogelijkheden zoals de Zesis M33 en de Talis M54 met uittrekbare vuistdouche. Naast flexibiliteit zijn de keukenkranen ook in diverse vormen beschikbaar zoals een ronde boog, L-vormige uitloop of een U-vormige uitloop. De perfecte keukenkraan vind je bij hansgrohe.
Hansgrohe keukenkraan

Passend voor elke badkamer

Ontdek bij hansgrohe tijdloos-elegante mengkranen en douches voor een droombadkamer. Van een regendouche met AirPower tot een mengkraan met CoolStart. Creëer bij jouw klant een wellness van kleur en design. hansgrohe combineert de nieuwste toonaangevende technologieën met de beste materialen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor optimaal genot in de badkamer. Elke serie heeft een ruim assortiment aan douches en kranen die passen bij de nieuwste en persoonlijke trends van de badkamer van uw klant. Creëer iets unieks door het gebruik van de FinishPlus kleuren van hansgrohe. Door de ruime keuze van mat zwart tot Brushed Bronze bezorg je, jouw klant een moderne en persoonlijke badkamer. De verschillende series van hansgrohe maken van elke badkamer een modern en uniek exemplaar.
Hansgrohe, passend voor elke badkamer

Milieubewustzijn bij hansgrohe

hansgrohe zorgt dat een kraan of douche niet alleen lang mee gaat, maar ook goed is voor het milieu: met innovaties als EcoSmart en AirPower om water te besparen en CoolStart om iedereen bewust te laten omgaan met warm water, bijvoorbeeld.

EcoSmart: water en energie besparen

Klimaatbescherming begint bij het douchen en handen wassen. Mengkranen en douches van hansgrohe die met EcoSmart-technologie zijn uitgerust, verbruiken tot wel 60 procent minder water dan traditionele producten. EcoSmart verlaagt de water- en energiekosten en verbruikt minder grondstoffen. En daar is iedereen blij mee.

CoolStart: alleen warm water als het echt nodig is

Bij standaard kranen wordt al snel onnodig lauwwarm water verbruikt. Terwijl dat vaak niet eens nodig is. Bij de CoolStart-technologie van hansgrohe stroomt in de basisstand alleen koud water uit een mengkraan. De greep voor warm water hoeft alleen maar naar links te worden bewogen. Zo gaat het energieverbruik automatisch omlaag. 
 
Ecosmart showers

AirPower: meer volume en plezier door bijmengen van lucht

Veel producten uit het hansgrohe assortiment zijn met AirPower uitgerust. Door doelgericht lucht toe te voegen, wordt het water uit de mengkranen en douches voller, lichter en zachter. Het resultaat: meer comfort, plezier en efficiëntie.

Kleur keuzes

De gekleurde kranen van FinishPlus geven stromend water een nieuwe dimensie. Geef de badkamer van jouw klant een geheel eigen stijl met de gekleurde kranen, douches en accessoires van hansgrohe. Er zijn vijf verschillende kleuren: mat zwart, mat wit, Brushed Bronze, Brushed Black, Chrome en Polished Gold-Optic.

Techniek kleurafwerking

Door verschillende technieken in het productieproces blijft de kleur hetzelfde. Zo worden de metallic kleurafwerkingen aangebracht in een proces van Physical Vapor Disposition (PVD). Hierbij worden kleurmodulen onder een vacuüm in het kraanoppervlak afgezet. Dit zorgt voor een harde en krasvaste kleurlaag op je kraan of douche.

Accessoireslijnen

Naast gekleurde douches en kranen hebben we ook twee nieuwe accessoireslijnen. De AddStoris en WallStoris zodat uw klant de complete badkamer in één kleur kan accentueren. 

Met deze stijlvolle elementen van hansgrohe wordt er een badkamer gecreëerd waar jouw klant zich thuis voelt, tot rust komt en de drukte achter zich kan laten. Van opvallende, gekleurde accenten en contrasten tot serene mat witte kranen.

AddStoris Hansgrohe
Axor Hansgrohe

AXOR - van persoonlijkheden voor persoonlijkheden

AXOR is al bijna 30 jaar hét designmerk voor luxe producten die de badkamer en keuken persoonlijker maken. Geïnspireerd en ontworpen door wereldberoemde, gerenommeerde designpersoonlijkheden. AXOR heeft het design van en de kijk op mengkranen en badkamers blijvend veranderd: van een functionele sanitaire ruimte tot een individueel wellnessoord. In 1981 geeft Klaus Grohe opdracht om de eerste designmengkraan voor de Hansgrohe Group te maken. Dit is Allegroh, ontworpen door Esslinger Design. De eerste kranencollectie in kleur, UNO, wordt een innovatieve sensatie op de markt. In de jaren 90 staat design meer en meer symbool voor prestige. 


Met de series AXOR Uno, Citterio, Starck en Montreux laat AXOR zien dat design heel persoonlijk kan worden vormgegeven met verschillende kleurafwerkingen, materialen en maatwerk.