Plieger wastafels, een dubbele wastafel, da's dubbel genieten

Ook voor wastafels geldt: er is keuze te over. Sta dus even stil bij wat je precies wenst en nodig hebt. Een dubbele wastafel is niet alleen ideaal voor koppels, maar geeft op drukke ochtenden ook extra ruimte aan gezinnen met kinderen. De wastafel verwerkt in of op een badmeubel geeft gelijk extra opbergruimte. Kijk ook eens naar verschillende materialen en kleuren: wit keramiek is tijdloos, maar misschien is marmer, natuursteen of het duurzame mineraalsteen wel iets voor je. En wat dacht je van een kleurtje?
PLIEGER-by-Roos-Oosterbroek-dRaw-studio-4-min.jpg

Geef klasse aan het kleinste kamertje met Plieger Houston

Een fontein mag in geen enkel toilet ontbreken. En waarom zou functioneel niet ook heel stijlvol mogen zijn? Met deze Plieger Houston fontein geeft je jouw toilet een touch of class.

De Plieger Houston is er in glanzend wit, mat wit en mat zwart keramiek, en in een rechtse en linkse variant. Die past dus overal! De strakke moderne vorm versterk je met een metalen frame onder de fontein; mooi én praktisch als handdoekrekje. Kies je voor de variant zonder kraangat, dan creëer je een extra stoere look met een kraan uit de wand.

Plieger-fontein-houston-mat-wit-4495-min.jpg
Plieger Kansas wastafel

Robuust en toch verfijnd, dat is typisch Plieger Kansas

Perfect in combinatie met de Kansas wastafelonderbouwkast maar ook vrij aan de muur gemonteerd een eyecatcher in je badkamer. De Kansas is van superstrak keramiek, verkrijgbaar met of zonder kraangat(en). Een robuuste, maar door de smalle randen toch heel verfijnde wastafel.

De wastafel Kansas is er in klassiek wit, trendy mat wit en stoer mat zwart. Die past dus altijd in je badkamer. Ook de afmeting levert geen beperkingen op: je kunt kiezen tussen 60, 80, 100 en 120 cm. Voor de toilet is er zelfs een Kansas Mini fontein. 

Vanaf 100 cm heb je de keuze tussen één of twee kraangaten en wel of geen dubbele wasbak. Ideaal voor gezellig badkamergebruik, óók tijdens de drukke ochtendspits

Plieger Round, ronduit perfectie in vorm en materiaal

De waskom Plieger Round doet het heel goed op het stoere badkamermeubel Plieger Kansas. Wil je de badkamer samen gebruiken en de harmonie bewaren? Ga dan voor een langere onderbouwkast met dubbele waskommen.

Ronde sferen of spannende contrasten
De Plieger Round is er in glanzend wit, mat wit en mat zwart keramiek. Of wat dacht je van trendy (wit, zwart of bruin) marmer? Hou de badkamersfeer rond en zacht en combineer de Plieger Round waskom bijvoorbeeld met een sierlijk gebogen kraan en een grote ronde spiegel. Of maak juist spannende contrasten met strakke rechte lijnen. Net wat bij jou past. 

De Mini Round geeft schwung aan het toilet
Voor het toilet kies je de Mini Round met een bescheiden diameter van 26 cm. Plaats de waskom bijvoorbeeld op een stoere plank, met een vrijstaande kraan. Of combineer met een mat wit of mat zwart metalen frame. Klein formaat, grootse klasse!

Plieger Round wastafel

Plieger Stone: een echte eyecatcher

Plieger Stone waskom

De organische vorm van Plieger Scale geeft rust in je badkamer

Klaar met je recht-toe-recht-aan badkamer? Creëer sfeer en rust met deze fraaie organisch gevormde waskom. De Plieger Scale plaats je als opbouw waskom op een badkamermeubel met afdekblad. Maar ook op een vintage kast is dit een echte aanwinst!

De waskom van nú
De elegante Plieger Scale waskom gooit met zijn ovale, vloeiende vorm hoge ogen in steeds meer badkamers. Hij is er in glanzend wit, mooi mat wit, hip mat zwart en in zwart met witte binnenkant. Helemaal van nu dus. 

Nog een ronde...
Maak het plaatje chique en modern af met een vrijstaande kraan, of verrassend met een kraan uit de wand. De smaak te pakken? Zet de vormgeving door met een grote ronde spiegel met LED-verlichting.

Plieger Scale waskom

Uitgelicht