Plieger verwarming, aangename warmte laat je ontspannen!

Misschien is de verwarming niet het allereerste waar je aan denkt bij de inrichting van je badkamer, maar een radiator kan wél het verschil maken. De juiste radiator zorgt voor een prettige temperatuur en past qua design perfect bij de rest van je badkamer. Bij Plieger hebben we een zeer uitgebreide collectie stijlvolle radiatoren. Niet alleen voor de badkamer: onze radiatoren voelen zich ook prima thuis in hal, woonkamer, slaapkamer of kantoor.
Plieger Imola designradiator
Plieger Florian NXT elektrische radiator

Elektrische radiatoren

Flexibel, snel warm en zonder gasverbruik: de elektrische radiator. Nu steeds meer huishoudens ‘van het gas af’ willen en het prijsverschil tussen stroom en gas niet zo groot meer is, kan elektrisch verwarmen een aantrekkelijke optie zijn. Ook voor de badkamer, keuken of toilet.

Een duurzame keuze
Elektrische radiatoren vormen een duurzame oplossing voor de verwarming van je woning, zeker als je ze laat werken op energie van je eigen zonnepanelen. Wist je dat je met een los verwarmingselement vrij eenvoudig van je huidige radiator een elektrische radiator kan maken? Zo maak je jouw keuze duurzamer én voordeliger.

Warmte waar het nodig is
Een voordeel van elektrische verwarming is ook dat je de radiator overal waar een stopcontact is kunt plaatsen. Handig als je in een (grotere) ruimte wat extra warmte wilt hebben, of een tuinhuis of schuurtje wilt verwarmen. Een elektrische radiator is lekker snel warm en kan eenvoudig worden weggehaald in warme periodes.

Uitgelicht

Designradiatoren

Plieger designradiatoren zijn zeker niet alleen voor de badkamer. Ze geven ook sfeer en warmte aan je keuken, hal of woonkamer.

Voor elke sfeer een radiator
Van klassiek en romantisch tot modern en minimalistisch; voor elke smaak en interieurstijl is een passende designradiator te krijgen. In een moderne strakke badkamer kan een verticale designradiator een aantrekkelijke warmtebron zijn. Is industrieel jouw ding? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte chromen of antracietgrijze radiator.

Voel de warmte om je heen
Een handdoekradiator is speciaal ontworpen voor in de badkamer. Ze zijn er in allerlei kleuren en formaten, en met voldoende vermogen om niet alleen je handdoeken, maar de hele ruimte aangenaam warm te houden.

Plieger Genua designradiator

Uitgelicht

Plieger Compact paneelradiator

Paneelradiatoren

Paneelradiatoren zijn superveelzijdig en houden elke ruimte in huis lekker warm: woonkamer, slaapkamer, hal én badkamer.

De paneelradiator heeft veel voordelen
Je kent ongetwijfeld de traditionele paneelradiator met geribbelde voorplaat: de meest gebruikte radiator in Nederlandse huishoudens. En terecht; door het grote oppervlakte hebben paneelradiatoren een snelle warmteafgifte en ze zijn makkelijk schoon te maken.

Waar loop jij warm voor?
Anno 2021 kiezen steeds meer mensen voor een wat moderne variant, met een mooi strak en vlak voorpaneel. En waarom zou een radiator trouwens altijd wit of crèmekleurig moeten zijn? De Plieger Compact is er bijvoorbeeld in 12 kleuren en diverse formaten, daarmee geef je jouw badkamer een echte style-boost.

Plieger Como

Met de Como serie introduceert Plieger een nieuw programma met design radiatoraansluitsets. De serie kenmerkt zich door zijn strakke vormgeving, universele toepassing en verscheidenheid van kleuren. Het strakke en geraffineerde ontwerp maakt deze aansluitsets tot een ware eyecatcher.

De Plieger Como serie is verkrijgbaar voor radiatoren met midden- en zijaansluiting waarbij er per type verschillende varianten zijn, afhankelijk van waar de leidingen dienen te worden aangesloten. De kleurenpallet bedraagt drie populaire design kleuren te weten, RVS-look en mat zwart. Zo is er voor elke toepassing en stijl een passende aansluitset.

Naast de aansluitsets zijn er in de Como serie ook magnetische handdoekbeugels en handdoekhaken verkrijgbaar.

Plieger Como radiatoraansluitset

Uitgelicht