Plieger toiletten, voor elke smaak een Plieger-design

Een hangende of staande closetpot, met of zonder spoelrand, wel of geen urinoir... Er is heel veel te kiezen. Een hangend toilet met inbouwreservoir is perfect als je van mooi, ruimtelijk en strak houdt. In een kleine ruimte is een compact wandcloset een stijlvolle optie. En hou je van super-hygiënisch en makkelijk schoon te houden? Dan is een randloze toiletpot voor jou een goede keuze.

Plieger toilet Houston Roma
Zano randloos

Randloos toilet

Een randloos toilet met slimme spoeltechniek is een innovatie met grote voordelen!
Geef bacteriën geen kans in de toiletruimte. Dankzij de unieke randloze spoeltechniek heeft je toilet geen spoelrand meer nodig. Het hele toilet wordt krachtig en effectief gespoeld en vuil kan zich niet tegen of onder de rand ophopen. Ultieme hygiëne!

Randloos
Makkelijk te reinigen oppervlak. Geen rand of gat waar vuil of schadelijke organismen kunnen verzamelen. Bowlvorm ontwerp voor efficiënt spoelen.

Waterafvoer
Optimale waterverdeling voor efficiënte spoeling. Geen rand waar schadelijke organismen kunnen vermenigvuldigen.

Strak design
Door de verdekte bevestiging is het wandcloset aan de binnenzijde maar ook aan de buitenzijde eenvoudig schoon te maken.
Plieger Zano wandcloset

Plieger Zano, veel comfort en weinig ruimte nodig

Ruimte besparen in het kleinste kamertje is natuurlijk altijd een goed idee. De Plieger Zano-serie met z’n compacte afmetingen helpt daarbij. De bijgeleverde Fischer bevestigingsset zorgt ervoor dat het wandcloset eenvoudig te monteren én te corrigeren is. Onze producent VitrA voorziet de hele Zano-serie van een speciale coating die reiniging extra eenvoudig maakt en chemische schoonmaakmiddelen bespaart.

Stel jouw toilet samen
Het Zano-wandcloset stel je naar je eigen idee samen. Je hebt de keuze uit vier closetzittingen, er is een extra compacte uitvoering én je kunt kiezen voor een randloze variant. Wat je ook kiest: je zit altijd goed. 

Randloos schoon met Rim-ex techniek
Maak kennis met de randloze toilet, de Zano Rim-ex. Dit model heeft een nauwkeurige en spatvrije waterloop, direct onder de zitrand van het toilet. Het spoelwatervolume kun je zo nodig zelf instellen. Hygiënische perfectie ten top.
 

Ga voor het stijlvolle gemak van Plieger Kansas

Plieger proudly presents: Kansas! Ons paradepaardje met de vele mogelijkheden die perfect combineert met de rest van onze Kansascollectie. Of je nou een reguliere of compacte versie kiest, een wrap over of slim zitting, een wit, mat wit of mat zwart toilet: de Kansas past zich aan jouw stijl aan - tot in de details.

Glanzend of mat? 
Glanzend wit is niet meer de enige keuze voor je toilet: de matte finish wint snel terrein. En terecht! Matte kleuren doen het goed in elke stijl. Combineer mat wit bijvoorbeeld met licht hout voor een Scandinavische uitstraling, of creëer een industriële sfeer met mat zwart en robuuste materialen. Met een bijpassende Kansas fontein maak je jouw toiletruimte helemaal af. 

Hygiënisch en snel schoon 
Met de Kansas behoort de spoelrand in de toiletpot tot het verleden. Dat maakt dit stijlvolle wandcloset super hygiënisch en heel gemakkelijk schoon te maken. 

Kansas-pack, alles handig bij elkaar 
Voor jouw gemak hebben wij handige Kansaspacks samengesteld, met precies de onderdelen die je nodig hebt om jouw eigen look te creëren.

Plieger wandcloset Nola matwit