Plieger spiegels, creëer de illusie van extra ruimte!

Groot, groter, grootst... Een flinke, opvallende spiegel mag in de moderne badkamer eigenlijk niet meer ontbreken. Met een spiegel lijkt de ruimte groter en - door de lichtweerkaatsing - lichter. Een ronde spiegel van flink formaat doorbreekt bovendien de vele rechthoekige elementen in de badkamer en geeft de ruimte een vriendelijke, zachte uitstraling. Heb je een gezin met tieners? Dan voorkom je met een extra grote spiegel veel wachten en gekibbel tijdens de ochtendspits...
Plieger spiegels

Bekijk de Plieger collectie

Speciaal voor jou: op maat gemaakt!

Het Plieger spiegelassortiment bestaat uit tientallen spiegels. Spiegels met of zonder verlichting, met zwarte rand, met facet, in alle soorten en maten. Zit jouw gewenste maat spiegel er niet bij? Geen nood! Bijna al onze spiegels zijn op maat te bestellen. En wist je dat veel spiegels ook kunnen worden uitgebreid met verwarming of touch-bediening?
 

A-kwaliteit en duurzaamheid

Met een spiegel van Plieger weet je zeker dat je voor A-kwaliteit gaat. Onze spiegels zijn koper en loodvrij en watergedragen ; met milieuvriendelijke en duurzame producten willen wij graag bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Bij de productie van Plieger spiegels wordt 70% minder oplosmiddel gebruikt en daarmee overtreffen onze spiegels ruimschoots de duurzaamheidseisen die gesteld worden aan binnenspiegels.
 

Plieger Uno

Plieger Ambi Oval

Dé trend van dit jaar: de ovale spiegel. De ronde spiegel is al jaren ontzettend populair, maar ook de ovaalvormige variant wordt steeds vaker gekozen. Niet zo vreemd, want de Ambi Oval leent zich door zijn bijzondere vorm voor ruimtes van allerlei formaten en voor elke interieurstijl. Deze mooie ovaalvormige A-kwaliteit spiegel is voorzien van energiezuinige ledverlichting en werkt met een handige touch-bediening.

Plieger Bianco Round

De witte lijst om de Plieger Bianco Round maakt deze spiegel een frisse verschijning. En door de sierlijke ronde vorm is hij een aanwinst in zowel de badkamer, de slaapkamer en de woonkamer. De Bianco Round is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen, van een praktische 60 tot een lekker grote 120 cm. Dus altijd op maat voor de plek die je in gedachte had.

Plieger Nero Round LED

Een echte aanwinst voor onze collectie en voor jouw badkamer is de Nero Round LED. Deze spiegel heeft een zwarte omlijsting met een gezandstraalde rand van vier cm. en geïntegreerde (spatwaterdichte) LED-verlichting. Met slimme touch-bediening aan de voorkant van de spiegel zet je het licht aan en uit, en pas je de lichtsterkte en de kleur aan;  van koel wit naar warm wit. De Nero Round LED hebben we voor je met een diameter van 60, 80, 100 en 120 cm.

Plieger Raya

Laat de ruimte baden in sfeervol licht met een Plieger Raya spiegel. De Raya heeft rondom geïntegreerde (spatwaterdichte) LED-verlichting en is er in zes rechthoekige formaten, tot maar liefst 160 cm. De spiegel van 60 x 80 cm. kun je liggend óf staand ophangen, net wat past bij jouw badkamerinterieur.

Bekijk de Plieger Spiegels collectie

Plieger Ambi

Plieger Ambi Round

Plieger Duo

Plieger Edge

Plieger Lina Nero

1 - 6

Plieger Nero Round

Plieger Nero Round LED

Plieger Raya

Plieger Raya

Plieger Raya Nero

Plieger Uno

Plieger Up

1 - 6