Plieger spiegels, een mooi design voor ieders smaak!

Plieger ontwikkelt al jaren de beste spiegels van de hoogste kwaliteit. Spiegels zijn er in verschillende maten, maar ook in veel uitvoeringen. Zo zijn er spiegels met en zonder verlichting, kunnen de spiegels in veel gevallen een upgrade krijgen zodat er geen condens op de spiegel komt te zitten en daarnaast is bij sommige modellen zelfs Touch bediening toegevoegd om te kunnen dimmen en om de spiegels aan en uit te kunnen schakelen.
Plieger Bianco Round

Maatwerk

​​Het Plieger spiegelassortiment bestaat uit tientallen spiegels! Spiegels met verlichting, zonder verlichting, met zwarte rand, met facet, in alle soorten en maten. Het kan voorkomen dat de gewenste maat spiegel er toch net niet bij zit. Geen nood! Bijna al onze spiegels zijn op maat te bestellen. Daarnaast kunnen spiegels ook naar wens worden uitgebreid met verwarming of Touch bediening.
​​​​​​​

A-kwaliteit

Met een spiegel van Plieger weet u zeker dat u voor A-kwaliteit gaat. De spiegels zijn loodvrij en watergedragen en daarmee wordt de klemtoon gelegd op een milieuvriendelijk en duurzaam product dat bijdraagt aan een gezonde leefomgeving. De spiegel is zo duurzaam omdat er bij de productie van deze spiegels geen gebruik wordt gemaakt van giftige stoffen zoals koper en lood. Voor Plieger spiegels wordt zelfs 70% minder oplosmiddel gebruikt en de spiegels overtreffen de vereisten die gesteld worden aan de duurzaamheid van binnenspiegels.

 

Plieger Uno

Grote spiegels zijn een must

Het klinkt misschien simpel, maar een grote spiegel voorkomt veel ruzie in de badkamer. Elke interieurontwerper zal je vertellen dat spiegels een ruimte onmiddellijk kunnen transformeren, licht kunnen reflecteren en groter kunnen laten aanvoelen. Door de illusie van extra ruimte te creëren met een extra grote spiegel, kan meer dan één persoon zich op elk moment voorbereiden, wat vooral handig blijkt te zijn tijdens de ochtendspits.Design

De spiegels van Plieger zijn voorzien van een luxe designs die passen in veel ruimtes. Het assortiment kent strakke designs en zowel vierkant als rond spiegels die in sommige gevallen zijn voorzien van een gekleurde lijst in zwart, goud, wit of aluminium. 

Plieger LED spiegels zijn te krijgen in 12 verschillende designs:
 

Plieger Uno