Plieger spiegels - weerspiegel luxe

Een opvallende, trendy spiegel mag natuurlijk niet ontbreken in je badkamer. Geef de illusie van ruimte en creëer - door weerkaatsing - een natuurlijke bron van licht. Hoe je inrichting ook is, met de spiegels van Plieger geef je invulling aan je badkamer zoals dat het best bij je past. Een spiegel met ronde vormen doorbreekt de vele rechthoekige elementen van je sanitair en geeft de ruimte een zachte uitstraling. Weerspiegel je persoonlijke stijl met een spiegel die je badkamer complimenteert.

Spiegels op maat

Je wilt je badkamer natuurlijk voorzien van een spiegel die er echt bij past. Plieger heeft een groot assortiment spiegels in alle soorten en afmetingen. De verschillende collecties bevatten voor iedere badkamer spiegels die je inrichting helemaal afmaken. Met een spiegel voorzien van een zwarte rand maak je je industriële badkamer compleet. Of ga voor een moderne look met een spiegel met ingebouwde verlichting en touchbediening. En zit de gewenste afmeting er niet bij? Bestel hem dan gewoon op maat. Met het ruime aanbod spiegels van Plieger ben je zeker van een passend product.

Plieger spiegels

Bekijk de Plieger collectie

Duurzaam en milieubewust

Ook dragen onze spiegels bij aan de verduurzaming in huis. Al onze collecties zijn op milieubewuste wijze vervaardigd voor een bijdrage aan een gezonde leefomgeving. Zo worden er materialen als koper gebruikt en loodvrije, watergedragen stoffen voor de productie van onze spiegels. Daarnaast gebruiken we 70% minder oplosmiddelen om het milieu te beschermen. Ga voor duurzaamheid met de spiegels van Plieger en draag bij aan een gezonde leefomgeving. 

Plieger Uno

Plieger Ambi Oval

Dé trend van dit jaar: de ovale spiegel. De ronde spiegel is al jaren ontzettend populair, maar ook de ovaalvormige variant wordt steeds vaker gekozen. Niet zo vreemd, want de Ambi Oval leent zich door zijn bijzondere vorm voor ruimtes van allerlei formaten en voor elke interieurstijl. Deze mooie ovaalvormige A-kwaliteit spiegel is voorzien van energiezuinige ledverlichting en werkt met een handige touch-bediening.

Plieger Bianco Round

De witte lijst om de Plieger Bianco Round maakt deze spiegel een frisse verschijning. En door de sierlijke ronde vorm is hij een aanwinst in zowel de badkamer, de slaapkamer en de woonkamer. De Bianco Round is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen, van een praktische 60 tot een lekker grote 120 cm. Dus altijd op maat voor de plek die je in gedachte had.

Plieger Nero Round LED

Een echte aanwinst voor onze collectie en voor jouw badkamer is de Nero Round LED. Deze spiegel heeft een zwarte omlijsting met een gezandstraalde rand van vier cm. en geïntegreerde (spatwaterdichte) LED-verlichting. Met slimme touch-bediening aan de voorkant van de spiegel zet je het licht aan en uit, en pas je de lichtsterkte en de kleur aan;  van koel wit naar warm wit. De Nero Round LED hebben we voor je met een diameter van 60, 80, 100 en 120 cm.

Plieger Raya

Laat de ruimte baden in sfeervol licht met een Plieger Raya spiegel. De Raya heeft rondom geïntegreerde (spatwaterdichte) LED-verlichting en is er in zes rechthoekige formaten, tot maar liefst 160 cm. De spiegel van 60 x 80 cm. kun je liggend óf staand ophangen, net wat past bij jouw badkamerinterieur.

De stijlvolle spiegels van Plieger

Plieger Ambi

Plieger Ambi Round

Plieger Bianco Round

Plieger Duo

Plieger Edge

Plieger Lina Nero

1 - 6

Plieger Nero Round

Plieger Nero Round LED

Plieger Raya

Plieger Raya

Plieger Raya Nero

Plieger Uno

Plieger Up

1 - 6