Plieger Reno

De Plieger Reno is een nieuwe serie douchedrains met hoge kwaliteit en groot installatiegemak. Dit kenmerkt zich in de materialen die gebruikt zijn. Zo is het complete drain gemaakt van 100% hoogwaardig RVS. Dit geldt uiteraard ook voor de uitloop, die aan het drain gelast is. Hierdoor heeft het drain een lange levensduur en wordt er een lekvrije oplossing geboden. Door de geringe inbouwhoogte is het ook mogelijk om het drain in een bestaande situatie in te bouwen, wat het installatiegemak vergroot.
​​​​​​​
Plieger Reno drain
Background-2--min.png

Met of zonder flens?

De Plieger Reno serie geeft de mogelijkheid om in veel situaties een oplossing te bieden. De Reno is namelijk verkrijgbaar in verschillende afmetingen van 700, 800 of 900 mm.

​​​​​​​Iedere douchedrain wordt inclusief slot rooster geleverd, waardoor het product beschikbaar is als handig totaalpakket. Bovendien is sinds mei dit jaar de Reno leverbaar met vloerflens. Hierdoor worden de mogelijkheden voor installatie groter want met vloerflens heb je een goede oplossing in huis om een mooie aanhechting te maken met vloertegels.