Plieger kranen, voor iedere wens en smaak is er de perfecte kraan

Moet een kraan voor jou puur functioneel zijn? Kijk je naar het bedieningsgemak, of wil je met de keuze van jouw kraan vooral een statement maken? Het kan allemaal. Kranen zijn er in veel soorten, modellen, maten en smaken. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken, want zonder passende kranen is je badkamer, toilet of keuken niet af.    
PLIEGER by Roos Oosterbroek
Plieger doucheset Napoli zwart

Plieger Napoli: een echte aanrader in iedere badkamer

Strak en oerdegelijk. Dat past bij Plieger en dat past zeker bij onze Napoli-serie kranen en douchegarnituren. Napoli is stoer in z'n eenvoud, maar tegelijkertijd heel elegant door de strakke, slanke vormen. Je bedient hem gemakkelijk met een soepele en veilige eengreepshendel.

Echt Italiaans vakwerk
De Plieger Napoli-kranen en douche-elementen maken we voor je in de kleuren (geborsteld) chroom en stijlvol mat zwart. Dit is echt Italiaans vakwerk, gemaakt met hoogwaardige materialen; daar durven wij wel 10 jaar garantie op te geven! 
Plieger wastafelkraan roma chroom

Plieger Roma

Roma is het eigenwijze zusje in de Plieger-familie. Een nieuwe kwaliteitsserie voor badkamer en keuken, in maar liefst tien trendy kleuren! De Roma-serie is de absolute top binnen ons kranenaanbod, zowel qua design als qua techniek. De producten zijn gegalvaniseerd, waardoor de kleur extra lang mooi en krasvrij blijft.

Eén kleur of je eigen kleurcombinaties.
Met het Roma-programma richt je de badkamer in stijl in. Van kraan tot handdoekhaak, alles in dezelfde kleur en design. Of maak je eigen unieke kleurcombinaties, ook dát kan heel makkelijk met Roma. Zelfs binnen één product kun je combineren. Wat denk je van een kraanhuis in mat zwart en een bedieningshendel en rozet in geborsteld koper? Je doet het in een handomdraai.

Bespaar water en milieu met Cold Start
De Roma-kranen hebben een innovatieve Cold Start-functie. Een slimme techniek die je helpt niet onnodig warm water te gebruiken. Zo bespaar je aanzienlijk op energie- en waterverbruik (tot wel € 150 per jaar). Bijkomend voordeel: de kraan ziet er ‘in rust’ mooier uit, doordat je de hendel altijd in het midden terugzet.
Plieger Milano kraan

Plieger Milano, de allemansvriend onder de kranen

De Plieger Milano kranenserie met z’n tijdloze design kom je in steeds meer badkamers tegen. En dat is geen wonder. 

Milano en Napoli gaan prima samen 
De Milano-serie bestaat uit kwaliteitsproducten uit Italië. De kranen passen met hun tijdloze vormgeving in elke badkamer; klassiek, modern, groot, klein, strak of romantisch. De Milano-kranen zijn verkrijgbaar in chique chroom. Zij combineren heel goed met producten uit onze Napoli-serie in (geborsteld) chroom en trendy mat zwart.

Tip: bespaar water en milieu met Milano Cold Start
Plieger San Remo

Plieger San Remo: nostalgisch én modern

Zeg je San Remo, dan zeg je Italiaans kwaliteitsdesign, nostalgie, warmte, klassieke uitstraling, de sfeer van toen. En dat klopt allemaal bij deze serie Plieger-kranen en douchegarnituren. De San Remo-serie is van hoogwaardige kwaliteit en kent een garantie van maar liefst 10 jaar. Ook het binnenwerk van de kranen staat bekend om de slijtvastheid en lange levensduur.


Klassieke touch in modern interieur
De Plieger San Remo kranen komen goed tot hun recht in oudere huizen, waar zij naadloos aansluiten bij de sfeer van weleer. Maar de San Remo-serie zie je ook steeds meer terug in moderne inrichtingen. Juist omdat het design met de ronde knoppen en gebogen vormen een mooi contrast oplevert met hedendaagse strakke vormen in de badkamer, toilet of keuken.

Plieger series Voda

Iedereen kan uit de voeten met de Plieger series Voda, Vand en Dour

Maak je eigen combinaties
In deze series bieden we chromen wastafelkranen, keukenkranen (ook met handdouche), doucheen badthermostaten en douchesystemen. Je combineert ze met elkaar of met producten uit onze andere series. 


Gegarandeerde kwaliteit
Kranen en douchegarnituren van Voda, Vand en Dour worden met zorg gemaakt bij onze gerenommeerde producent en hebben een garantie van 10 jaar (2 jaar op het binnenwerk en de hendels).

Plieger plug 2in1 zwart

Plieger 2-in-1 afvoerplug, twee slimme oplossingen in één product

Bij Plieger zijn we altijd op zoek naar technische innovaties die het gemak in de badkamer en toilet kunnen vergroten. Zelfs iets schijnbaar eenvoudigs als een afvoerplug kan worden verbeterd.


De 2-in-1 afvoerplug combineert twee manieren om wastafel of fontein af te sluiten. Het gepatenteerde systeem bestaan uit een zgn. ‘clickclack’ (of clickwaste) plug die je door een simpele aanpassing verandert in een de ‘altijd open’ plug.