Plieger douches, jarenlang doucheplezier verzekerd

De douche...voor de één de plek om 's ochtends even snel wakker te worden, voor de ander een ware wellness-ruimte. Ben jij een luxe genieter of een functionele afspoeler? Voor elk type gebruiker hebben we de perfecte douche. Kies er een met een waterbesparende douchekop, een extra lange glijstang, een losse handdouche of ga voor een weldadige stortdouche. Is een inloopdouche voor jou ideaal of past een douchecabine beter bij jouw gezin? Misschien is een bad-douchecombinatie wel de oplossing. Het kan allemaal!

Plieger douches

Plieger Panorama, de douchewand als sfeermaker

De Plieger Panorama serie maakt je doucheruimte helemaal af. Hoe groot of klein je douche ook is, er is altijd een passende Panorama douchewand voor een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Een Panorama douchewand heeft maar liefst 6 millimeter dik helder veiligheidsglas, dus die kan tegen een stootje. Je kunt naast chroom kiezen voor een zwart profiel; in combinatie met veiligheidsglas voorzien van horizontale zwarte lijnen krijgt je badkamer zo een stoere industriële fabriekssfeer.
Plieger Panorama douchewand

Plieger Cada XS

De Plieger Cada XS douchewandenserie is exclusief gemaakt door Kermi voor Plieger. Hiermee heb je een combinatie van de bekendheid van Plieger en de expertise van Kermi. Met deze serie is er altijd een oplossing voorhanden. De technische ondersteuning en het inmeten zal zoals voorheen ook door Kermi uitgevoerd en verzorgd worden. Alles bij elkaar een mooie serie tegen een competitieve prijs die in elke badkamer uitstekend tot zijn recht komt.
Plieger Cada douchewand
Plieger Economy

Plieger Economy, de betaalbare basis voor je badkamer met Plieger kwaliteit

Degelijk en tijdloos hoeft gelukkig niet meteen de hoofdprijs te kosten. Leg een goede basis voor je badkamer met een douchecabine uit onze instapserie Plieger Economy.

Ook voor een kleine badkamer
De serie Plieger Economy geeft je de mogelijkheid jouw douchecabine samen te stellen zoals jij dat wilt. Bijvoorbeeld met een hoekinstap of ruimtebesparende kwartronde vorm: handig voor een kleine badkamer. De Economy cabines zijn gemaakt van 2,2 mm. acrylglas met druppelmotief en je kunt kiezen uit een wit of aluminium frame.

Heerlijk douchen in stijl met Plieger Class

Een ideale combinatie van functionaliteit en vertrouwde Plieger kwaliteit; dat is de Plieger Class douchecabine. De Plieger Class past altijd.

De cabine is er in wit en aluminium en heeft verschillende vormvarianten, altijd met 3 mm. helder veiligheidsglas voor extra stevigheid en een ruimtelijk effect. De Plieger Class geeft lekker veel bewegingsvrijheid en neemt toch zo min mogelijk ruimte in de badkamer. Een bescheiden topper die zich overal thuisvoelt.

Plieger Class douche
Plieger Royal douche

De koning te rijk met jouw Plieger Royal douchecabine

Hoekinstap, draaideur, pendeldeur... Met Plieger Royal stap je binnen in een wereld van luxe en ruimtelijkheid. 

Chique en transparant in elke badkamer.
De Plieger Royal douchecabine is geschikt voor de Plieger douchebakken en heeft 6 millimeter dik veiligheidsglas in een chromen frame. Alle deuren uit de Royal serie zijn profielloos: chique en transparant. Meerdere manieren bevestigen en naar binnen én buiten openen om voor jou de ideale in- en uitstap te creëren. 

De Plieger Reno douchegoot maakt elke inloopdouche áf

Voor de perfecte afwatering van de inloopdouche: de Plieger Reno douchegoot. Van 100% hoogwaardig RVS, dus met een lange levensduur zónder lekken.

Daar kan geen doucheputje tegenop
De Plieger Reno douchegoot is er in verschillende lengtes en is gemakkelijk te reinigen door het uitneembare afdekrooster. Met z'n geringe inbouwdiepte is de Plieger Reno zonder flens flexibel en makkelijk in te bouwen in een bestaande badkamer. Voor waterdichte aansluiting op de douchetegels is er ook een Plieger Reno mét flens, in diverse lengtematen.
Plieger Reno douchegoot