Plieger baden, dompel je onder in een gevoel van luxe

Badtijd! Een gezellig gezinsritueel, maar ook een welverdiend moment van rust en ontspanning voor jezelf. Het inbouwbad is er in allerlei vormen, designs en materialen. Voor de kleine badkamer kan een bad met geïntegreerd douchegedeelte een uitkomst zijn. Hou je van uitgebreid badderen en heb je de ruimte? Neem een vrijstaand bad! Zet hem midden in ruimte en waan je elke dag in een luxe hotelsuite.
Plieger baden
Plieger Ceno bad

Plieger Liri en Ceno, een vrijstaand bad als centerpiece van jouw badkamer

Wie optimaal wil genieten, plaatst een bad met vrijstaande badkraan als pronkstuk midden in de badkamer. Of in de slaapkamer, waarom niet? Een Plieger Liri of Plieger Ceno mag gezien worden! De vrijstaande baden zijn prachtig afgewerkt en hebben een geïntegreerde overloop.

Mineraalsteen voor een zachte touch
De Plieger Liri is een ruim vrijstaand bad met een sierlijke tulpvorm, de Plieger Ceno is ovaal. Beide baden zijn gemaakt van mat wit mineraalsteen, wat aangenaam warm en zacht aanvoelt, maar tegelijkertijd super solide, slijtvast en hygiënisch is. Daar wil je nooit meer uit!

Twee keer vrijstaand: een topduo
Zo’n geweldig vrijstaand bad combineer je natuurlijk met een stijlvolle vrijstaande kraan, compleet met handdouche. In onze series Napoli en Roma kun je kiezen uit heel veel kleuren; perfect om jouw bad helemaal mee af te maken.

Uitgelicht