Showroom Venlo

Plieger Venlo Showroom


Adres

Laurens Janszoon Costerstraat 35
5916 PR Venlo

Route met Google
T: 077 320 2112
E: showroom.venlo@plieger.nl

Voordat je bij ons langskomt, kun je op verschillende manieren inspiratie opdoen. Zo vind je op onze website een aantal inspiratiepagina's die je kunnen verrassen en helpen. 
Ook kun je ons volgen op Pinterest, bekijk hier onze pagina.
 


Plieger badkamers in Venlo

Van modern tot tijdloos klassiek, in de showroom van Venlo kun je veel inspiratie opdoen van veel verschillende badkamerstijlen. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar en denken graag met je mee. Voor vrijwel iedere woonsituatie kunnen wij je een passend advies geven. Weet je nog niet wie de installatie gaat verzorgen van je nieuwe badkamer? Ook daarin kunnen we je helpen met ons breed netwerk van professionele installateurs.
 

Stel je badkamer samen in Venlo

Je ideeën krijgen de vrije loop bij het samenstellen van je nieuwe badkamer of renovatie. Er is vanalles mogelijk. Heb je al eens gedacht aan een zwarte kranenserie of aan een fris mozaïek tegeltje? Je kunt samen met de verkoopadviseur jouw ideale droombadkamer samenstellen. Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee. 
 

Maak een afspraak

Maak een bezoekafspraak of loop een keertje binnen. Je kunt bij ons terecht voor inspiratie,  en deskundig advies.


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Dinsdag: 09:00 - 17:00

Woensdag: 09:00 - 17:00

Donderdag: 09:00 - 17:00

Vrijdag: 09:00 - 17:00

Zaterdag: 09:30 - 17:00

Zondag: Gesloten


Over deze showroom

Hier geven wij je (verkoop)advies over

 • Badkamers
 • Toiletruimtes
 • Tegels
   

Je kunt in Venlo o.a. de volgende merken bekijken: de Plieger Collectie, Detremmerie, Grohe, Villeroy & Boch, Hansgrohe, Duravit en Laufen.

Bereikbaarheid

Deze Plieger Showroom is gevestigd op een rustig bedrijventerrein net buiten het centrum van de stad XX en gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A67. Er is vrijwel altijd parkeerplek voor de deur en parkeren is gratis! De showroom is echter iets lastiger te bereiken met het openbaar vervoer. Houd rekening met een reisduur van circa 30 minuten vanaf Venlo CS.

Handig om te weten

 • Gratis parkeren voor de deur
 • Onze verkoopadviseurs hebben ruime werkervaring
 • Je kunt onze showroom bezoeken zonder afspraak

Winkelservice

 • 3D ontwerp van je badkamer
 • Trends & inspiratie
 • Kopje koffie of thee

Showroom manager Ruud Engels

“In onze showroom vind je voor ieder wat wils. Het is heel leuk om te zien hoe er een eigendraai aan een badkamerontwerp gegeven kan worden. Onze verkopers hebben ruime ervaring met het samenstellen van badkamers en toiletruimtes. Wij geven deskundig advies en maken een gratis 3D ontwerp van jouw droombadkamer. Tevens zijn wij altijd helder en transparant over kosten en het proces van installatie. Wij verwelkomen je graag en hopen dat je een bezoek aan onze showroom als een inspirerende beleving ervaart!”

Plieger Collectie