Renovatie

In holle vloerdelen, verlaagde plafonds en voorzetwanden kunnen ovale kanalen worden toegepast, dat maakt ze heel geschikt voor renovatieprojecten waarbij een maximale inbouwhoogte gewenst is. Bekijk hier welke onderdelen je nodig hebt bij de installatie van dit systeem in een bestaande woning.
 

  • Sluit naadloos aan op de ventilatie unit
  • Op voorraad bij de groothandel
  • Alles voor een compleet ventilatiesysteem
  • Ventilatieberekening én ontwerpadvies op maat.
     

Hoe werkt het?

Op het formaat van de warmteterugwinunit en de diameter en grootte van de luchtverdeelsysteem componenten te bepalen, kijk je naar de grootte van de woningen waarin het systeem geplaatst moet worden. De formaten zijn afhankelijk van het aantal kuub dat je in de woning wilt ventileren.

Renovatie 756pix 3.jpg

Voor woningen van 200-350m³/h adviseren wij het volgende systeemplan.

Voor woningen van 350-450m³/h adviseren wij het volgende systeemplan.

​​​​​​​

2021-08-ZEH-Legende-Systeemplan-Renovatie-200-350-min.jpg
2021-08-ZEH-Legende-Systeemplan-Renovatie-350-450-min.jpg
Nieuwbouw Product 1 .png

Het Zehnder ComfoPipe Compact assortiment bestaat uit nauwsluitende, luchtdichte én robuuste verbindingen en heeft hoge thermische eigenschappen.
 

Bekijk ons assortiment Comfopipe

Nieuwbouw Product 2 .png

Door hulpstukken zoals slangklemmen en verloopstukken te gebruiken, realiseer je binnen de kortste keren een luchtdicht ventilatiesysteem. Omdat de onderdelen naadloos aansluiten, installeer jij altijd een kwalitatief goed en luchtdicht systeem.
 

Bekijk ons assortiment hulpstukken

Beeld 5 201113.png

Om het geluidsniveau in een ventilatiesysteem tot het minimum te beperken raden we het gebruik van geluiddempers aan op de binnenhuisaansluitingen.
 

Bekijk ons assortiment geluidsdempers


 
Beeld 1 201113.png

Gebruik een verdeelunit om de ventilatielucht vanuit het collectieve kanaal te verdelen richting de verschillende leefruimtes van een gerenoveerde woning.
 

Bekijk ons assortiment verdeelunits

Beeld 2 201113.png

Om een ventiel of designrooster op het luchtkanaal aan te sluiten, is een roosterbox nodig.
 

Bekijk ons assortiment roosterboxen

Nieuwbouw Product-8.png

​​​​​​​De Zehnder ComfoFlat 51 is heel geschikt voor renovatieprojecten waarbij een maximale inbouwhoogte gewenst is. Denk aan holle vloerdelen, verlaagde plafonds en voorzetwanden. De ComfoFlat 51 is duidelijk herkenbaar aan de flexibele, ovale kanaaldelen.
 

Bekijk ons assortiment Zehnder ComfoFlat 51

Beeld 4 201113.png

Om het luchtverdeelsysteem compleet te maken, heb je de volgende componenten nodig.
 

Binnenkort beschikbaar!

Voor een optimale luchtstroom tussen de ventilatie-unit en de verdeler heeft Zehnder het CK300-systeem ontworpen. Dit systeem bestaat uit een dubbelkanaal en is geschikt voor directe montage op een betonvloer, vals plafond of tegen de muur.
 

Binnenkort beschikbaar!

Beeld 6 201113.png

De Zehnder ComfoPipe Compact assortiment bestaat uit nauwsluitende, luchtdichte én robuuste verbindingen en heeft hoge thermische eigenschappen.
 

Binnenkort beschikbaar!

Beeld 3 201113.png
Nieuwbouw Product-6.png

Om ervoor te zorgen dat het ventilatiesysteem net zo mooi is als dat het werkt, hebben we voor de afwerking van de luchttoevoer- en afvoerkanalen in leefruimtes een uitgebreid assortiment ventilatieventielen.
 

Bekijk ons assortiment ventilatieventielen

Hulp en advies

Onze Plieger experts staan graag voor je klaar wanneer je hulp of advies nodig hebt. Zo bieden we samen met Zehnder allerlei (praktische) ventilatie-trainingen aan en kun je geregeld aansluiten voor een webinar over een actueel onderwerp. Daarnaast is er een deskundig team die je helpen met al je vragen over het binnenklimaat.

Neem hiervoor contact op met een Express bij jou in de buurt

Hulp en advies.jpg