Nieuwbouw 

 

Ronde, flexibele kanalen zijn geschikt voor toepassing in beton, verlaagde plafonds en voorzetwanden. Dat maakt de kanalen heel geschikt voor de luchtverdeling in nieuwbouwwoningen. Bekijk welke onderdelen je nodig hebt bij de installatie van dit systeem.
 

  • Sluit naadloos aan op de ventilatie unit
  • Op voorraad bij de groothandel
  • Alles voor een compleet ventilatiesysteem
  • Ventilatieberekening én ontwerpadvies op maat.
     

Hoe werkt het?

Op het formaat van de warmteterugwinunit en de diameter en grootte van de luchtverdeelsysteem componenten te bepalen, kijk je naar de grootte van de woningen waarin het systeem geplaatst moet worden. De formaten zijn afhankelijk van het aantal kuub dat je in de woning wilt ventileren.

Nieuwbouw 756pix 2.jpg

Voor woningen van 200-350m³/h adviseren wij het volgende systeemplan.

Voor woningen van 350-450m³/h adviseren wij het volgende systeemplan.

200-350
350-450
Nieuwbouw Product 1 .png

Het Zehnder ComfoPipe Compact assortiment bestaat uit nauwsluitende, luchtdichte én robuuste verbindingen en heeft hoge thermische eigenschappen.
 

Bekijk ons assortiment Comfopipe

Nieuwbouw Product 2 .png

Door hulpstukken zoals slangklemmen en verloopstukken te gebruiken, realiseer je binnen de kortste keren een luchtdicht ventilatiesysteem. Omdat de onderdelen naadloos aansluiten, installeer jij altijd een kwalitatief goed en luchtdicht systeem.
 

Bekijk ons assortiment hulpstukken

Beeld 5 201113.png

Om het geluidsniveau in een ventilatiesysteem tot het minimum te beperken raden we het gebruik van geluiddempers aan op de binnenhuisaansluitingen.
 

Bekijk ons assortiment geluidsdempers


 
Nieuwbouw Product-4.png

De Zehnder ComfoTube 90 kanalen worden gebruikt om lucht efficiënt vanuit de luchtverdeelunit naar de leefruimtes te verplaatsen met een zo laag mogelijk drukverlies.
 

Bekijk ons Zehnder ComfoTube 90-assortiment

Beeld 1 201113.png

Gebruik een verdeelunit om de ventilatielucht vanuit het collectieve kanaal te verdelen richting de verschillende leefruimtes van een woning.
 

Bekijk ons assortiment verdeelunits

Beeld 2 201113.png

Om een ventiel of designrooster op het luchtkanaal aan te sluiten, is een roosterbox nodig.
 

Bekijk ons assortiment roosterboxen

Beeld 4 201113.png

Om het luchtverdeelsysteem helemaal compleet te maken, heb je een aantal componenten nodig.
 

Bekijk ons assortiment toebehoren

Beeld 3 201113.png

Die functionele eigenschappen zijn leuk, maar het oog wil ook wat. Om de luchttoevoer- en afvoerkanalen in leefruimtes mooi af te werken hebben we verschillende designroosters in ons assortiment.
 

Binnenkort beschikbaar!

Nieuwbouw Product-6.png

Ventielen

Zet de puntjes op de i van het luchtverdeelsysteem met een van de ventilatieventielen, die voor zowel toe- als afvoer beschikbaar zijn.
 

Bekijk ons assortiment ventilatieventielen

Hulp en advies

Onze Plieger experts staan graag voor je klaar wanneer je hulp of advies nodig hebt. Zo bieden we samen met Zehnder allerlei (praktische) ventilatie-trainingen aan en kun je geregeld aansluiten voor een webinar over een actueel onderwerp. Daarnaast is er een deskundig team die je helpen met al je vragen over het binnenklimaat.

Neem hiervoor contact op met een Express bij jou in de buurt

Hulp en advies.jpg