Walraven

Walraven. The value of smart.

Met inmiddels 80 jaar ervaring is Walraven wereldwijd actief in de installatiebranche. Wat kenmerkt is de passie voor eenvoudige, maar slimme oplossingen. Met een breed productassortiment en jarenlange expertise biedt Walraven complete oplossingen voor ieder project, hoe groot of complex dit ook is. 

De producten zijn klein ten opzichte van de grote projecten waar deze in gebruikt worden. Echter zijn het de kleine onderdelen die het verschil kunnen maken! Doordat onder andere de bevestigings- en sanitairsystemen van Walraven goed doordacht zijn en op slimme wijze geproduceerd en geleverd worden, zijn deze zowel tijdbesparend als duurzaam. 

Buisbevestiging

Bevestigingsbeugels lijken op het eerste gezicht eenvoudige producten, maar bij Walraven weten ze hoe belangrijk het is dat zelfs de allerkleinste onderdelen hun werk goed doen en jouw werk eenvoudiger en bovendien effectiever maken.

starQuick® 
Met starQuick® ben je verzekerd van een doeltreffende en tijdbesparende montageoplossing voor elke toepassing! De buis wordt volledig omsloten door de kunststof beugel, wat een garantie is voor een veilige en betrouwbare buisbevestiging in alle omstandigheden. Door de buis slechts met lichte druk in de starQuick® Beugel te drukken, klemmen de twee beugelhelften om de buis en sluit de beugel; hierdoor is gereedschap niet nodig. 

starQuick® biedt tevens de mogelijkheid voor het bevestigen van meerdere parallel lopende buizen. Door de unieke profilering kunnen meerdere beugels eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Handig om zonder boren aan een gemonteerde beugel nóg een buis of kabel te bevestigen.

Walraven
Walraven

Sanitairassortiment

Daarnaast is Walraven exclusief vertegenwoordiger van het complete McAlpine sanitairassortiment in de Benelux. Op het gebied van kunststof sifons en toebehoren behoort het assortiment tot het meest complete ter wereld. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit en het montagegemak. Nagenoeg alle McAlpine producten worden compleet en geheel voorgemonteerd aangeleverd waardoor ze snel en gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden.

Het assortiment McAlpine bevat een uitgebreide collectie sifons met ieder zijn kwaliteiten en toepassingsmogelijkheden. De McAlpine producten kunnen gebruikt worden voor verschillende toepassingen, uiteenlopend van de wasbak, (vaat)wasmachine, bidets, douche of bad. Bij al deze producten staan hoge kwaliteit en installatiegemak voorop. De producten worden dan ook veelal voorgemonteerd geleverd.

McAlpine Universeelsifon

Ben je op zoek naar een sifon voor diverse situaties? De McAlpine Universeelsifon, verkrijgbaar met Beluchter en WMA, is een veelzijdige sifon. Het biedt oplossingen voor de afvoer van wasmachine én de vaatwasser. Daarnaast is deze sifon zeer geschikt voor installatie onder een gootsteen of wastafel waar deze zowel op een horizontale, als verticale afvoerleiding te gebruiken is. De inlaattule van deze sifons is ook in hoogte verstelbaar.