Testo - digitale meetinstrumenten voor klimaat, verwarming en koeling

Testo is opgericht in 1957 en het eerste meetinstrument was een elektronische thermometer. 67 jaar later is Testo wereldmarktleider in digitale meetinstrumenten. Met 34 dochterondernemingen en meer dan 80 agentschappen is Testo vertegenwoordigd op alle continenten. Wereldwijd zijn er 3.200 medewerkers werkzaam voor Testo. 
 

Dagelijks worden miljoenen metingen verricht in een veelvoud van toepassingen. Van het afstellen van CV ketels, service aan airco's en/of warmtepompen, meten van het binnenklimaat of inregelen van een vloerverwarming. Testo heeft een passende oplossing. Digitaliseren van meetdata wordt steeds belangrijker, en ook hier speelt Testo een vooraanstaande rol. Niet voor niets koopt u ook bij Plieger uw Testo meetinstrumenten. 

Meetinstrumenten voor verwarming

Alles voor service en onderhoud van CV installaties
 

Een goed afgestelde CV-installatie draagt bij aan de veiligheid en levert tegelijkertijd een besparing op de energiekosten. Voor een optimaal werkende ketel is het meten van O2, branderdruk, temperatuur en het vastleggen van de aanvoer- en retourtemperatuur essentieel. 


Naast de smart rookgasanalyser stelt Testo u ook onze smartprobes voor het meten van de aanvoer- en retourtemperatuur en de verschildruk ter beschikking. Gratis apps maken ook bediening per smartphone mogelijk. Voor een perfecte en efficiënte werking van uw verwarmingsinstallaties.

Testo
Testo

Meetinstrumenten voor de koeltechniek

Alles voor service en onderhoud van koeltechnische installaties
 

Complete oplossingen voor het onderhoud en de inbedrijfstelling van koelinstallaties en warmtepompen.

Aan een koelinstallatie zijn er verschillende onderhoudswerken die uitgevoerd moeten worden. Deze werken variëren van een inbedrijfstelling en installatie tot en met het onderhoud van een koel- of airconditioningsysteem of van een warmtepomp. Om een installatie correct te laten functioneren moeten de druk, temperatuur en de oververhitting en onderkoeling van het volledige systeem gemeten worden.
 

Meetinstrumenten voor klimaatsystemen

Alles voor het controleren en inregelen van klimaatinstallaties

Alleen als toe- en afvoersystemen correct zijn afgesteld kan een installatie optimaal presteren. Sinds de invoering van ventilatieverplichtingen voor woningen moeten verschillende metingen uitgevoerd worden aan de klimaatinstallatie, ook in andere ruimtes zoals kantoren of productieruimtes is het van belang dat een klimaatinstallatie goed is afgeregeld. Daarom meten en evalueren experts ventilatiesystemen met de geschikte meetapparatuur. 

Bij Testo vindt u instrumenten en voelers voor kanaalmeting, luchttoevoer en/of afvoer, voor kleine en grote roosters.
Testo
testo

Meetinstrumenten voor het binnenklimaat

Alles voor het controleren van het binnenklimaat

Vocht-, lux- en geluidsmeters van Testo zorgen voor een aangenaam werkklimaat. 
De juiste conditionering van een ruimte is van groot belang. 

Door het regelmatig meten van de luchtkwaliteit en behagelijkheid op werkplekken is een exacte inregeling van het binnenklimaat mogelijk. Hiermee vermindert het risico op ziekte-gerelateerd personeelsuitval. Niet alleen voor de behaaglijkheid en de prestaties van de mens, maar ook in de industrie zijn de juiste omgevingscondities erg belangrijk voor een optimale ontwikkeling, productie en opslag, oftewel voor de kwaliteit van het product! 
​​​​​​​