Snel, veilig maar vooral een hygiënische drinkwaterinstallatie met RAUTITAN

Sneller, slimmer, duurzamer. Uiteraard voor een betaalbare prijs en dit mag niet ten kosten gaan van de kwaliteit. De eisen die aan installatiesystemen worden gesteld worden steeds complexer. Met REHAU ben je hierop voorbereid. REHAU levert innovatieve oplossingen, die perfect op elkaar zijn afgestemd en daardoor sneller, eenvoudiger en veiliger geïnstalleerd kunnen worden. Dit geldt ook voor het installatiesysteem RAUTITAN. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, ééngezinswoningen of kantoorpanden – met RAUTITAN ben je op alle situaties in de bouw voorbereid. 

Altijd aan de veilige kant

 • Compromisloos dicht
  Met RAUTITAN creëer je een permanent dichte verbinding met buis, fitting en schuifhuls. En dat zonder O-ring. 
 • Zekerheid op het eerste gezicht
  Een eenvoudige visuele controle geeft al voor de druktest zekerheid. 
 • De hoogste kwaliteit
  Een levensduur van meer dan 50 jaar, de hoogste vernettingsgraad in PEX, corrosiebestendig, met loodvrije verbindingstechniek en conform de drinkwaterregelgeving KIWA-ATA gecertificeerd. 
 • RAUTITAN heeft het onder de knie
  Doordat de aluminium laag van de RAUTITAN stabil buis zich aan de buitenzijde van de buis bevindt is er minder risico op het knikken van de buis tijdens de verwerking. Desondanks blijft de flexibiliteit behouden.
Rehau
Rehau

Behoud de kwaliteit van het levensmiddel water

Om een optimale waterkwaliteit binnen een gebouw te waarborgen komt het eropaan, een drinkwaterinstallatie zo aan te leggen dat de kwaliteit van het drinkwater gegarandeerd blijft. Dat begint al bij de keuze van een goed leidingsysteem.
 

 • Kiemvrij – bevestigd door het Fraunhofer Instituut
  De schuifhulsverbindingstechniek zorgt voor een kiemvrije verbinding. Het is dan ook wetenschappelijk aangetoond dat RAUTITAN een systeem is zonder dode ruimtes. 
 • Hygiënisch geoptimaliseerd ontwerp
  Naast de kiemvrije verbindingstechniek voorkomt de gladde binnenwand van de buis ook grove afzetting en helpt zo de verontreiniging in de buis te verminderen.
 • Alles optimaal laten stromen
  Een hygiënische installatie kan gerealiseerd worden door de installatie doorstromend aan te sluiten. Wanneer doorstromende muurplaten in serie aansloten worden met aan het einde een regelmatig gebruikt tappunt zoals een toilet, stromen alle tappunten automatisch door zodra men het toilet doortrekt. Zo wordt het water in de leidingen constant ververst en wordt er minder water verbruikt. 
 • Hygiënische lektest
  Met RAUTITAN kan de lektest worden uitgevoerd niet alleen met water, maar ook met lucht of inerte gassen. Op deze manier kan de aanslag van schadelijke micro-organismen zoals bijv. legionella worden voorkomen door langdurige stagnatie van water in de leidingen tussen het testen en het in bedrijf stellen. 

Met Smart Comfort slim en efficiënt het beste feelgood-klimaat creëren

In een woning of werkomgeving wil je het beste feelgood-klimaat creëren. Temperatuur speelt hierbij een belangrijke rol. Met REHAU-vloerverwarming begeef je je op het gebied van Smart Comfort. Complete, betrouwbare en ergonomisch goed doordachte systemen voorzien van slimme technische details om zowel de installatie als service zo snel en smart mogelijk te maken. 

REHAU biedt een compleet assortiment met buizen, verdeeltechniek en regeling voor vloer, wand en plafond. Daarnaast hebben wij een omvangrijke service zoals een eigen calculatie-/tekenafdeling en denken onze medewerkers graag met je mee en voorzien je van de laatste kennis op het gebied van vloerverwarming. 


Flexibele vloerverwarmingsbuis

Profiteer van de bewezen voordelen van de PE-Xa buis zoals de verwerkbaarheid tot -10 °C, de ongevoeligheid voor spanningsscheurvorming en restlengteverwerking m.b.v. de schuifhulsverbindingstechniek.
 

Slimme ruimteregeling NEA SMART 2.0

Snelle inbedrijfstelling en flexibel onderhoud. Van eengezinswoning tot complexe oplossingen voor 60 ruimtes. De inbedrijfstelling van het systeem gebeurt gemakkelijk via smartphone, tablet of pc. 
De slimme ruimtethermostaat maakt het mogelijk om via de app onderhoud op afstand te doen - waarmee je tijdrovende afspraken op locatie tot een minimum kunt beperken, en de klanttevredenheid kunt verhogen!
 

Rehau

De compacte kunststof verdeler RAUTHERM SPEED HKV-D P: 

Tot wel 45% sneller installeren met de RAUTHERM SPEED HKV-D P verdeler. De mono-verdeelbalk maakt een eenvoudige en compacte installatie mogelijk en de verwarmingsbuizen worden snel en eenvoudig aangesloten met de insteek SPEED-fittingen.