Liefde voor douches - Kermi

Als internationaal producent is Kermi een van de toonaangevende fabrikanten. Kermi produceert innovatieve douche-oplossingen voor elke generatie, alle wensen en elke badkamersituatie.

In 1960 is Kermi opgericht. Sinds de fabricage van het eerste douchescherm in 1976 staan er nu al meer dan 15 miljoen doucheschermen in badkamers in heel Europa.In Plattling (spatie) in Niederbayern worden vandaag de dag meer dan 30 verschillende series geproduceerd. Met maximaal engagement aan kwaliteit, ecologie, energierendement en veiligheid. Douche-oplossingen voor elke generatie, alle wensen en elke badkamersituatie. Voor de nieuwbouw en de renovatie, de woningbouw en de prive wellness-oase.

Douchedesign ontdekken

1 - 4

Kermi levert buitengewone kwaliteit:

De ervaren, interne ontwikkeling, hoogwaardige materialen, een zorgvuldige verwerking en strenge controlecriteria zorgen voor de buitengewoon lange levensduur van de producten. Dat is kwaliteit Made in Germany – met 20 jaar verkrijgbaarheidsgarantie voor onderdelen na uitloop van de producten.

QR Kermi

Beleef de buitengewone kwaliteit van Kermi douche-design

De film Kermi Qualität geeft in een paar minuten een overtuigend beeld  van de hoge kwaliteit en  duurzaamheid van Kermi doucheschermen.

De Kermi techniek

Kermi producten zijn producten, waar de installateur plezier aan beleeft. Deze zijn goed verpakt, voorgemonteerd, eenvoudig en snel te installeren. Alle noodzakelijke informatie staat in de montagehandleiding, op de identificatiecode op de doucheschermen en in de reinigings- en onderhoudshandleiding. Kermi biedt innovatieve en speciale douche-oplossingen voor alle generaties, levensstijlen en woonvormen. Voor nieuwbouw en renovatie, van woningbouw tot een privé-oase van wellness. Elke douchescherm is uniek in zijn eigenschappen. De geselecteerde series komen uit verschillende prijssegmenten Basic, Medium en Premium: voor verschillende budgetten.

Kermi Plattling Luftaufnahme
Sinds 1976 levert Kermi aan landen in heel Europa. Kwaliteit "Made in Germany".