Danfoss

Danfoss betrouwbare en innovatieve regeltechniek

Danfoss brengt al decennialang betrouwbare en innovatieve regeltechniek in huis. Het brede assortiment producten stelt uw klant in staat om het ultieme woon- of werkklimaat te creëren en te onderhouden. De altijd-groeiende Danfoss productfamilie wordt bovendien met het jaar duurzamer en efficiënter. Uitstekende kwaliteit en een tijdloos design: Danfoss weet waar uw klant naar op zoek is.

Danfoss Aveo

De nieuwe Danfoss Aveo™ radiatorthermostaatknoppen

Vergeet de RA2980, want de nieuwe Danfoss Aveo™ radiatorthermostaatknoppen zijn hier. De Danfoss AveoTM levert een minimalistisch ontwerp dat bij ieder interieur past. Bij het ontwerp is aan blinden en slechtzienden gedacht; er zijn voelbare markeringen op de knoppen aangebracht. De tactile feedback verhoogt het gebruiksgemak; bij het draaien aan de knop, voelt de gebruiker kleine tikjes. Voor gebruik in publieke instanties of bedrijfsomgevingen, is de vandaalbestendige Aveo™ beschikbaar. Ten slotte leveren alle knoppen energieprestaties waar je ‘u’ tegen zegt.

Waterzijdig inregelen: de sleutel tot perfect afgestemd comfort

Veel installateurs zijn inmiddels op de hoogte van de voordelen van waterzijdig inregelen. Door deze techniek toe te passen, stroomt precies de juiste hoeveelheid warm water door de radiator om de kamertemperatuur op peil te houden. Dit zorgt niet alleen voor een perfect afgestemd wooncomfort, maar helpt ook met het besparen van energie.

Danfoss Dynamic Valve

Danfoss Dynamic Valve™

Waterzijdig inregelen met de Danfoss Dynamic Valve™ haalt het meeste uit een radiator. Door een radiatorafsluiter met een drukverschilregelaar te combineren, levert de Dynamic Valve™ zowel nauwkeurige temperatuurregeling als automatische hydraulische balans. De ingebouwde drukverschilregelaar elimineert drukschommelingen. Inregelen met de Dynamic Valve™ zorgt voor een jarenlang probleemloos en geruisloos werkende verwarmingsinstallatie.

Danfoss Installer App

Danfoss kennisplatform

Maar hoe regel je een radiator nou eigenlijk waterzijdig in? Het Danfoss kennisplatform voor waterzijdig inregelen heeft het antwoord op die vraag (en nog veel meer). Op het platform vindt u gratis online trainingen, informatie over de tijdsbesparende Danfoss Installer App, en een download voor een handleiding waterzijdig inregelen.

Danfoss Platform Waterzijdig Inregelen