Conel - Connecting Elements

Met het betrouwbare systeem van Conel ben je zeker van schoon drinkwater. De gestroomlijnde vormen van de fittingen en leidingen zorgen voor een verlaagde doorstroomweerstand. Daardoor kunnen bacteriën niet hechten en vermenigvuldigen in de leidingen, waardoor je drinkwater schoon blijft. Conel besteedt veel aandacht aan gezondheid. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat er messing is gebruikt voor de leidingen. Gegarandeerd schoon water dus, vrij van giftige stoffen! 

Conel fittingen

Maak het jezelf makkelijker met Conel. De fittingen kunnen in twee verschillende perscontouren geperst worden (F en TH). De dubbele O-ring zorgt voor extra bescherming bij de persing. En dus ook extra bescherming tegen lekkage. De fittingen zijn voorzien van messing en van een gestroomlijnde vorm. De doorstroomweerstand wordt hiermee tot wel 30% verlaagd, waardoor bacteriën zich niet zullen hechten en je altijd zeker bent van schoon drinkwater!  

Conel fitting
Conel connect inbouwreservoir

Duitse kwaliteit en eenvoud

Naast fittingen en leidingen, maakt Conel ook inbouwreservoirs voor extra zekerheid in je badkamer of toilet. Zo is het frame van de inbouwreservoir al voorgemonteerd. Geen gedoe met losse onderdelen en complexe montage. Maar de zekerheid en eenvoud die Conel belooft. Alle reservoirs worden in Duitsland geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden. Daarom geeft Plieger 10 jaar garantie op de inbouwreservoirs van Conel. Conel is exclusief verkrijgbaar bij Plieger.

Efficiënte installatie

Eenvoud gaat prima samen met kwaliteit en functionaliteit. Conel is hiervan het perfecte voorbeeld. Installatie was nog nooit zo eenvoudig met de Conel Clic beugels, waarmee je met één hand de leidinginstallatie kan voltooien. Het complete assortiment beugels, reservoirs, leidingen en fittingen is exclusief verkrijgbaar bij Plieger. En ook voor tools van Duitse kwaliteit, zoals de persmachines van Conel, vind je bij Plieger. Bekijk direct het aanbod. 

Op zoek naar inspiratie?

Maak direct een afspraak bij een van onze showrooms bij jou in de buurt. Laat je inspireren door de vele collecties en mogelijkheden die Plieger jou te bieden heeft. 


 

Inspiratie nodig?

Download direct het Plieger collectieboek en bekijk al onze producten