ADEY®

ADEY® werkt aan een toekomst waarin elk verwarmings- en koelsysteem over de hele wereld beschermd is en daardoor kosten, energie en tijd bespaart. De missie is om hoofdpijn van systeemstoringen voor iedereen weg te nemen en de aanpak van ADEY® wordt overal ter wereld toegepast.
Adey

Wat doet ADEY®

Magnetiet is de grootste factor die bijdraagt aan defecte centrale verwarmingssystemen. In een verwarmingssysteem treedt dagelijks corrosie op. Als daar niets aan wordt gedaan, hoopt de hoeveelheid magnetiet zich op en ontstaan er koude plekken op de radiator, wat de efficiëntie van het verwarmingssysteem vermindert en onnodig zware eisen aan de ketel stelt. Met producten en procedures die zijn ontwikkeld om een einde aan corrosie en magnetiet te maken biedt ADEY® bescherming voor elk verwarmingssysteem. Met filters, chemicaliën en adviezen van experts worden energierekeningen en onderhoudskosten goedkoper en blijven ketels langer beschermd.
 

Producten

Het exclusieve assortiment beschermingsproducten is zeer uitgebreid. Elk product voorkomt schade op zijn eigen manier, wat de bescherming voor centrale verwarmingssystemen compleet maakt – er is aan alles gedacht. Zo zijn er systeemfilters die magnetietdeeltjes van elke afmeting kunnen opvangen en extra geconcentreerde producten voor waterbehandelingen die reinigen en beschermen, waardoor systemen langer fit blijven.

AS -110
Radiator Sludge

Aanpak

ADEY® heeft een Best Practice ontwikkeld, een baanbrekende aanpak die uit zes stappen bestaan en die geformuleerd zijn om corrosie fundamenteel aan te pakken en systemen te beschermen.

1. Reinigen om magnetiet af te breken
2. MagnaCleanse om het systeem uit te spoelen
3. MagnaClean om vuildeeltjes weg te filteren
4. Beschermen om corrosie een halt toe te roepen
5. Testen om de toestand van het systeem te controleren
6. Onderhouden om zo goed mogelijk bescherming te bieden

De toonaangevende aanpak van 'best practice' systeemonderhoud wordt ondersteund door een uitgebreid assortiment magnetische filters en chemicaliën voor waterbehandeling, een door UKAS - geaccrediteerd laboratorium en diensten voor wateronderzoek- goedgekeurde aanpak.

Plieger en ADEY®

Plieger biedt samen met ADEY® een uitgebalanceerd gamma van ADEY producten aan die op voorraad komen te liggen in de Express filialen. Daarnaast is er een deskundig team beschikbaar die je kunnen helpen met al je vragen over de bescherming van centrale verwarmingen.