ACO Showerdrain, dé finishing touch voor jouw badkamer!

ACO Showerdrain douchegoten en sanitaire putten geven de onverwachte finishing touch aan de sanitaire ruimte, wellness en badkamer. ACO biedt je volop keuzemogelijkheden in kleuren en materialen. Van klassiek tot trendy. Van een no-nonsense uitstraling tot een hotel-look. Er is altijd wel een ShowerDrain die past bij jouw gewenste stijl. Ook langere douchegoten zijn geen probleem. Deze maken we gewoon op maat! Of het nu gaat om een douchegoot- of put voor particulieren, hotels of projecten.; de kwalitatief hoogwaardige ACO ShowerDrain zorgt voor de perfecte finishing-touch!
ACO Showerdrain
ACO

Welke douchegoot moet ik kiezen?

Een douchegoot lijkt iets onbeduidends klein, je spoelt er douchewater mee weg en het moet goed functioneren. Toch is er in de afgelopen jaren iets veranderd. Want de badkamer is een leefruimte geworden waar je kunt genieten en ontspannen. De douchegoot is daarin een onmisbaar designproduct geworden. ACO, een gerenommeerd producent van ShowerDrain douchegoten, biedt volop keuzemogelijkheden in kleuren en materialen.

reddot winner 2021

Bekroond design

De ShowerDrain is verkrijgbaar in diverse roosterdesigns; van massief rvs tot een rooster met tegelinleg. Van een rooster met motief tot een gepoedercoate uitvoering in wit, zwart of goud. Met de ACO ShowerDrain S+ wonnen wij in 2021 zowel een Red Dot Design Award als de Plus X Award. Door de ruime keuze in doucheroosters is er voor jouw badkamer een douchegoot die past bij jouw persoonlijke stijl!