Plieger Tegelshowroom Plieger Tegelshowroom

Plieger Tegelshowroom | Vind hier de perfecte tegel!

Wij bieden in onze tegelshowroom een uitgebreide selectie aan vloer- en wandtegels die geschikt zijn voor elk interieur. Of je nu een consument bent die zijn keuken, woonkamer of badkamer wil opfrissen, een tegelzetter, architect of aannemer op zoek naar kwalitatieve materialen voor projecten, onze showroom biedt een brede service.

Plieger Tegelshowroom

Ons aanbod
Bij Plieger Tegelshowroom werken we samen met de meest gerenommeerde tegelproducenten. Hierdoor kunnen wij een divers en hoogwaardig assortiment aanbieden voor iedere stijl en budget. 

Ons tegelaanbod is beschikbaar voor de zakelijke klant en particuliere klant. Het is niet nodig om een afspraak te maken.

Plieger Tegelshowroom
Plieger Tegelshowroom
Plieger Tegelshowroom
Plieger Tegelshowroom
Unieke showroom ervaring
Onze tegelshowroom is een speciaal gedeelte binnen onze algemene sanitair showroom in Leiden. Het unieke aan onze aanpak:
 
  • Visuele inspiratie: In tegenstelling tot traditionele sanitair showrooms waar tegels in kasten worden gepresenteerd, gebruiken wij collages en moodboards om onze tegels te tonen. Er is ook ruimte om op tafels een combinatie te maken van verschillende tegels en materialen waardoor je moodboard tot leven komt. Dit geeft een beter beeld van hoe de tegels eruit zouden zien in jouw eigen ruimte.
  • Deskundig advies: In de Plieger Tegelshowroom is er altijd een toegewijde verkoper beschikbaar die gespecialiseerd is in tegels.
  • Flexibele service: Wij werken zonder afspraak, zodat je op elk moment van de dag kunt binnenlopen voor advies of een directe aankoop. Jouw gemak is onze prioriteit.
  • One-stop shop ervaring voor je nieuwe badkamer: Start je ontdekkingsreis in onze tegelshowroom, de perfecte inspiratiebron of het ideale eindpunt van je badkamerrenovatie. Natuurlijk kun je ook direct beginnen in onze badkamershowroom en van daaruit doorstromen naar de tegels. Beide mogelijkheden staan klaar om je naadloos door je badkamerproject te leiden.
Plieger Tegelshowroom
Plieger Tegelshowroom
Kom langs!
Of je nu een doe-het-zelver bent die op zoek is naar nieuwe tegels voor een nieuwbouw of renovatieproject, of professional die betrouwbare producten nodig heeft voor klanten, Plieger Tegelshowroom is jouw partner.

Wacht daarom niet langer en bezoek de Plieger Tegelshowroom om onze prachtige collectie in het echt te zien. Ontdek hoe wij je kunnen helpen om met de juiste tegel de basis te realiseren van jouw badkamer of project.