Partner-installateurs gezocht bij Plieger

Samensterkfoto

Plieger is op zoek naar kundige, betrouwbare en klantvriendelijke installateurs die ons landelijk showroom partnerprogramma willen versterken. Kun jij alle drie bovengenoemde eigenschappen als installateur afvinken en ben je op zoek naar nieuwe klussen? Lees dan snel verder over alle voordelen van het Samen Sterk partnerprogramma van Plieger.

 

Plieger showrooms

In onze showrooms kan de consument twee routes afleggen.
 

  1. Jij als installateur bezoekt één van de Plieger showrooms samen met de consument of verwijst deze klant naar ons door.
  2. De consument komt naar de showroom zonder connectie met een installateur. In dit geval zal Plieger een partner-installateur koppelen vanuit het Samen Sterk programma, om een afspraak te maken voor de opdracht.

Samen Sterk met het Plieger partnerprogramma


Het ‘Samen Sterk’ partnerprogramma van onze Plieger showrooms biedt aantrekkelijke voordelen voor jou als installateur:
 

  • Je ontvangt een mooie marge op de verkoopfactuur. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen enkel een verkoopfactuur aan de consument en een complete installatie factuur*. 

 
*Complete installatie factuur
 Bij een complete installatie factuur worden installatiekosten op basis van een voorlopige raming voorgesteld aan de consument. Jij als partner-installateur neemt de badkamer of toilet situatie op bij de klant thuis. Jouw exacte berekeningen voor de opdracht nemen wij mee in de definitieve offerte naar de consument. Jouw professionele inschatting voor de uitvoering nemen we dus serieus. 
                                                                                                                     

  • Plieger draagt klussen voor je aan; je hoeft zelf geen acquisitie te doen.
  • Plieger draagt zorg voor een hartelijke ontvangst en kan je klant voorzien van deskundig advies. Bovendien zijn de showrooms van Plieger up-to-date en ruim opgezet met veelinspiratie van moderne badkamer en toilet voorbeelden. Wij verkopen ook een uitgebreide tegelcollectie.
  • Plieger regelt leveringen en logistieke processen.


Heb je interesse om onderdeel te worden van het Plieger Samen Sterk partnerprogramma? Of wil je meer informatie ontvangen over deelname? Neem dan contact op met een van de Plieger accountmanagers via samensterk@plieger.nl.

Extra stap - Akkoord (praatkaart)4.svg
Plieger installateur publiciteit breed 1920pix.jpg
Empty 800.png