Plieger Express Deventer Plieger Express Deventer

Plieger Express: jouw lokale plek voor installatiematerialen en kennis

Ben je installateur en op zoek naar een snelle, persoonlijke service voor jouw  installatiematerialen? Dan is Plieger Express het perfecte kanaal voor jou! 

Plieger Expres binnen 800.jpg
Plieger Express

Waarom kiezen voor Plieger Express?

  • Landelijk dekkend: Met 63 vestigingen door heel Nederland is er altijd een Plieger Express bij jou in de buurt. Handig wanneer je op de route nog even snel een boodschap moet doen voor jouw klus.
     
  • Vakkundig team: Soms is het fijn om een product in actie te zien of te begrijpen hoe het precies werkt. Onze vakkundige medewerkers denken graag mee met (maatwerk)oplossingen of kunnen je helpen een bestelling compleet te maken.
  • Snelle levering: Bestel je voor 21:00 uur online, dan kun je je bestelling de volgende werkdag al ophalen bij de Express vestiging bij jou in de buurt.
  • Groot assortiment: We hebben doorgaans meer dan 5.000 producten op voorraad in de Express, dus je vindt snel wat je zoekt.
  • Meer dan alleen een winkel: Plieger Express is dé ontmoetingsplaats voor professionals in de installatiewereld. Kom langs, ontmoet andere vakmensen, wissel ervaringen uit en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door bijvoorbeeld infoavonden en trainingen te volgen in de Express.
Plieger Express
Plieger Express

24/7 Express

Met onze unieke 24/7 Express haal je bestellingen af wanneer het jou uitkomt, zelfs buiten reguliere openingstijden.
 

Lees hier meer
 

Te allen tijde staat er goede koffie voor je klaar en serveren we op diverse locaties appetijtelijke snacks voor een optimale workspirit!