Boutique Hotel Rijks Goes.jpg Boutique Hotel Rijks Goes.jpg

Timmerfabriek, Vlissingen en Boutique Hotel Rijks in Goes

De Timmerfabriek in Vlissingen en Boutique Hotel Rijks is Goes zijn beide prachtige monumentale panden welke in ere zijn getransformeerd tot boutiquehotel in samenwerking met Kloeg Collection, een aanbieder in luxe vakantieverblijven in Zeeland. Met unieke ontwerpen, puur vakmanschap en duurzame keuzes waarmee beide hotels het hoogst haalbare Green Key certificaat ontvingen, weet Kloeg hier telkens een succes van te maken. Ondanks de uitdagingen om de karakters van de monumentale panden te behouden en de verouderde elementen te herstellen, zijn beide projecten geslaagd en voorzien van het sanitair van Plieger.

 
 

Empty 200.png

Timmerfabriek, Vlissingen

De Timmerfabriek in Vlissingen dateert uit 1914 en was onderdeel van de Kon. Mij. ‘De Schelde’. In de Timmerfabriek werd de afwerking en de meubilering voor schepen gemaakt. Kloeg Collection heeft de handen in elkaar geslagen met de Zeeuwse bedrijven Bouwgroep Peters en Team Leisure om samen de enorme uitdaging aan te gaan om van de vervallen Timmerfabriek een prachtig vier sterren Superior hotel met Gastrobar te maken die voldoet aan alle eisen van nu, maar met behoud van het karakter van het pand. Het transformeren van een oud pand naar een duurzaam viersterren hotel met 68 luxe kamers vraagt heel wat aanpassingen. Van de installateurs wordt veel creativiteit verwacht. “De invulling van het sanitair in al die verschillende ruimtes was een zaak van puzzelen en combineren. Uiteraard kozen wij voor regendouches met waterbesparing, zuinige kranen en mooi sanitair. Uiteindelijk is, in samenspraak met Koen Mertens en Michel van Immerseel van Plieger Goes, gekozen voor zwarte kranen van Hans Grohe en het sanitair van Villeroy&Boch. Dat dit een prachtige keuze is hoeven wij u niet van te overtuigen, dat doen de foto’s wel”, aldus Michel Ploeg, hotelier en eigenaar van de Kloeg collection.

Penthouse_Timmerfabriek.jpg
Penthouse_Timmerfabriek6.jpg
Penthouse_Timmerfabriek2.jpg
Penthouse_Timmerfabriek3.jpg
Penthouse_Timmerfabriek4.jpg
Boutique Hotel Rijks Goes6.jpg

Boutique Hotel Rijks, Goes

Het prachtige Boutique hotel Rijks in de Zusterstraat midden in het centrum van Goes stamt uit 1665 en deed dienst als mannen - en vrouwenhuis. Aan Michel Kloeg, hotelier en eigenaar van de Kloeg collection, de e er om het monumentale pand in ere te herstellen en verbouwen tot luxueus boutique hotel. “Het verbouwen van een monumentaal pand vraagt veel improvisatie, denk alleen al aan de lage plafonds waar airco’s in moeten worden geplaatst, de mooie authentieke maa r tochtige ramen die we moesten isoleren. Wij hebben hier inmiddels ruim ervaring mee. Historische panden houden wij in ere en brengen wij met alle maatregelen tot een duurzaam gebouw”, aldus Michel Kloeg. Alle kamers in het hotel zijn verschillend, van een voudig maar mooi tot prachtige, uiterst luxueuze suites. Plieger heeft het sanitair in de kamers uitgerust met de matzwarte Plieger Napoli kranen en regendouches, Scale waskommen, back to wall baden van Vigour en Vitra wandclosets. Deze badkamer meubels passen bij de missie van Michel Kloeg om dit hotel een “vier sterren niveau met vijf sterren beleving” te geven.

Van links naar rechts: Rins Westerstrate (hoofdmonteur van de Velde Installatie), Michel van Immerseel (Plieger Key Accountmanager Zeeland), Koen Mertens (Verkoop binnendienst Plieger Goes), Michel Kloeg (Hotelier en eigenaar Kloeg Collection)
Boutique Hotel Rijks Goes4.jpg
Boutique Hotel Rijks Goes9.jpg
Boutique Hotel Rijks Goes7.jpg
Boutique Hotel Rijks Goes.jpg
Boutique Hotel Rijks Goes8.jpg
Boutique Hotel Rijks Goes5.jpg

Ook behoefte aan eenbadkamer-of toilet renovatie?

Net als bij bovenstaande project, kijken wij bij elke badkamer-of toiletrenovatie naar wat perfect past bij de specifieke situatie en de wensen. Vande indeling tot aan de stijl en van materiaalkeuze tot aan de kleuren, geen enkele renovatie is hetzelfde. Met persoonlijke aandacht komen wij samen met de klant tot het ideale resultaat en maken we de badkamer of toiletruimte van je dromen werkelijkheid. Stap binnen in één van onze showrooms of neem contact op om een afspraak te maken.