Plieger Duurzaam

De groene toekomst

Je bent als installateur niet langer alleen een vakman die gewoonweg installaties uitvoert. De huidige wereld van installeren evolueert snel. In deze tijd wordt van een installateur verwacht dat hij of zij ook een adviseur is die klanten helpt om toekomstbestendig te worden.

Plieger Duurzaam

Als installateur help je klanten niet alleen met comfortabel verwarmen, maar ook met het bieden van toekomstbestendige oplossingen voor verschillende klimaat behoeften. Jouw klanten willen bijvoorbeeld elektrisch kunnen koken, hun auto opladen én genieten van comfort met een airco en met de mogelijkheid dit op hetzelfde moment te doen. Plieger begrijpt dat dit een grotere verantwoordelijkheid is voor de installateur. Om dit alles te kunnen realiseren en ervoor te zorgen dat de meterkast dit allemaal aankan, zijn kennis en de juiste materialen essentieel.

Elektrisch verwarmen
Nederland zal steeds meer overgaan op duurzame verwarming zonder gas. Denk aan warmtepompen, elektrische radiatoren of verwarmen met airco’s. [design blokje toevoegen] Lees hier meer over op pagina.. Al deze opties gaan straks allemaal via de meterkast. Dat vraagt om nieuwe technieken en inzichten. Plieger anticipeert hierop en heeft de afgelopen jaren haar elektrotechnische assortiment flink uitgebreid. Zo bieden wij nu ook zonnepanelen en laadpalen aan!

Zonnepanelen zijn belangrijk voor duurzame verwarming. Ze kunnen de stroom leveren voor elektrische radiatoren en andere elektrische verwarmingsapparaten. Dit vermindert de afhankelijkheid van gas aanzienlijk en drukt kosten op de energierekening. Zonnepanelen zijn essentieel voor energie-efficiëntie en duurzaamheid bij het nieuwe verwarmen.

Laadpalen
In ons assortiment laadpalen voeren we gerenommeerde merken zoals Alfen en Autel. Of het nu gaat om eenvoudig opladen of het maken van een kostenverrekening, onze laadpalen bieden oplossingen voor diverse situaties. Het is van cruciaal belang dat laadpalen intelligent zijn om de verduurzaming te ondersteunen en geen beperking te vormen. Een voorbeeld van deze noodzakelijke intelligentie is load balancing.
duurzaam
duurzaam

Zonnepanelen
Zonnepanelen blijven een van de meest toegankelijke en financieel aantrekkelijke manieren om energie te besparen. Bij Plieger hebben we geïnvesteerd in alles wat nodig is om een betrouwbare partner te zijn bij de aanschaf van een laadpaal of zonnepaneelinstallatie. Onze materialen en ontzorgende aanpak zijn ontworpen om jou als klant te ondersteunen. Zo beschikken onze medewerkers over uitgebreide kennis op het gebied van zonnepanelen.

We bieden zonnepanelen aan van de drie merken: Astronergy, Trina en TWsolar elk met de juiste waarde voor verschillende behoeften. Voor elke situatie en klantwens hebben we een passende omvormer, of het nu gaat om schaduwproblemen, het willen kunnen beoordelen van de opbrengst per paneel, of een uitdagende oriëntatie ten opzichte van het zuiden.

Iedere lokale Plieger Express kan voor jou een berekening maken inclusief materiaallijst en voor een specifieke situatie. Wij streven ernaar om deze berekening zo optimaal mogelijk te maken voor een maximale opbrengst. Je hoeft alleen de benodigde informatie te verstrekken via een schouwformulier. Dit formulier geeft inzicht in de voorgestelde oplossing en je kunt deze informatie gebruiken om een eigen aanbieding te kunnen maken voor jouw klanten.

Onze dienstverlening
Plieger is ervan overtuigd dat een effectieve samenwerking en continue kennisontwikkeling nodig zijn om de huidige veranderingen in de markt het hoofd te bieden. Onze medewerkers zijn daarom goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen je voorzien van onze

Voor verdere vragen, opmerkingen of meer informatie, staan wij altijd tot je beschikking. Plieger is er om samen met jou een succesvolle en duurzame toekomst te creëren. duurzaamheidswaaier. Deze waaier fungeert als geheugensteuntje voor advies, maar biedt ook algemene informatie over onze zonnepanelen en laadpalen. Deze waaier is dus een handig hulpmiddel! Informeer naar deze waaier bij jouw Plieger contactpersoon of in de Plieger Express.