Badhuis3.jpg Badhuis3.jpg

Baden van Plieger in Het Badhuis, Hengelo

Het Badhuis in het hart van Hengelo deed in de jaren dertig van de vorige eeuw dienst als badhuis voor arbeiders van de Stork - fabriek in Hengelo. In 2020 is dit pand in het Wemenpark getransformeerd tot een wooncomplex met 29 nieuwbouwappartementen. Voor de renovatie en uitbreiding van het oude Badhuis in Hengelo leverde Plieger het sanitair, de hemel waterafvoer en de thermostaten. “Mijn collega van onze showroom in Enschede heeft alle toekomstige bewoners uitgenodigd om hun droombadkamer uit te komen kiezen in de showroom. Iedereen mocht de badkamer en toiletruimte helemaal zelf samenstellen. Vrijwel alles was mogelijk. Daardoor krijgt ieder appartement echt z’n eigen stijl. Leuk om te zien”, vertelt Gerry Kupers, verkoopmedewerker binnendienst bij Plieger.

 

Empty 200.png

Geslaagde samenwerking

Al het installatiewerk in Het Badhuis wordt uitgevoerd door Van Dorp, een installatiebedrijf met twintig vestigingen door heel Nederland. Jaren geleden legde Olaf Visscher, accountmanager bijPlieger het eerste contact met Van Dorp in de regio Twente en dat voelde meteen goed. Inmiddels werken Plieger en Van Dorp geregeld samen, zoals bij Het Badhuis en bij de renovatie van de openbare toiletten op een aantal NS-stations.

Olaf werkt vanuit de buitendienst veel samen met Gerry die in de binnendienst werkt. Samen vormen zij het Plieger-aanspreekpunt voor Van Dorp. Olaf: “Gerry en ik werken al jaren samen. Een goede samenwerking tussen onze binnen-en buitendienst is cruciaal voor onze klantenservice. Daardoor verloopt het traject van offerte tot levering snel en soepel. Precies wat klanten willen.”

Michel Smit, projectcoördinator bij Van Dorp is tevreden over de samenwerking met Plieger bij HetBadhuis: “Plieger levert pallets met sanitair pakketten met de bouwnummers erop. Zo weten wij precies wat bij welk appartement hoort. Als iets niet duidelijk is of als er wat nabesteld moet worden, bel ik met Gerry of Olaf en is het zo geregeld. Ik geef de samenwerking met Plieger dan ook een 9. Het contact is gewoon heel goed.”

Badhuis20.jpg
Van links naar rechts: Michel Smit, Projectcoördinator Van Dorp Installatietechniek, Gerry Kupers, Verkoopmedewerker binnendienst Plieger, Olaf Visscher, Accountmanager Plieger
Badhuis11.jpg
Badhuis12.jpg
Badhuis17.jpg
Badhuis18.jpg
Badhuis9.jpg

Ook behoefte aan eenbadkamer-of toilet renovatie?

Net als bij bovenstaande project, kijken wij bij elke badkamer-of toiletrenovatie naar wat perfect past bij de specifieke situatie en de wensen. Vande indeling tot aan de stijl en van materiaalkeuze tot aan de kleuren, geen enkele renovatie is hetzelfde. Met persoonlijke aandacht komen wij samen met de klant tot het ideale resultaat en maken we de badkamer of toiletruimte van je dromen werkelijkheid. Stap binnen in één van onze showrooms of neem contact op om een afspraak te maken.