Plieger in de media

Naast dat wij de ideale partner voor de installateur willen zijn, nemen wij ook maatschappelijk gezien graag onze verantwoordelijkheid. Plieger is als bedrijf servicegericht en toegankelijk voor hulpvragen. Dit leggen we vast in onze bedrijfscultuur maar dragen we ook graag uit. Zo werken we graag mee aan initiatieven en formats in de media die aansluiten bij onze bedrijfswaarden. 

Help, mijn man is klusser!

Dit reality-tv programma kent al jaren bekendheid. Wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers worden geholpen met een professioneel klusteam. Plieger helpt mee om onafgemaakte klusprojecten te transformeren naar ware home makeovers. Nieuwsgierig geworden? Vanaf 10 januari, 20.30 uur te zien op RTL4 & online op Videoland.


Deelname aan dit programma bestaat uit een samenwerking met Plieger keukens en Plieger eigen merk badkamers.

5bc6f8745e154_355x530.jpeg
i8ko0MxA-min.jpeg

Hart van Goud

Sommige mensen staan altijd voor een ander klaar, zonder aan zichzelf te denken terwijl zij het zelf ook zwaar hebben. Deze mensen, met een ‘hart van goud’ verdienen een mooie steun in de rug, een warm bad!

Het presentatie-team Stephanie, Chahid (Dutch Performante) & Joey zetten gezinnen in het zonnetje met een gloednieuwe badkamer. Plieger draagt bij aan dit programma met eigen merk badkamers.

Vanaf 15 januari om 17.00 uur op RTL4 & online op Videoland.