Onze showrooms zijn volop in beweging!

Binnenkort heb je de mogelijkheid om op een eenvoudige manier je montage- en installatiekosten toe te voegen aan een offerte voor de consument binnen jouw eigen showroom omgeving: het installateurdashboard.

Installateursdashboard

Je ontvangt een activatielink waarbij je terechtkomt in je eigen showroom dashboard. Stel hier je persoonlijke profiel in, upload je logo, maak een standaard voorbrief en benoem de betalingscondities. Voeg ook alle regelmatig terugkerende montage- en installatiewerkzaamheden toe, met vaste prijzen als je die hebt.

Op het moment dat je een showroom offerte van ons ontvangt kun je de gewenste montage- en installatiewerkzaamheden toevoegen en voorzien van de prijzen die je wilt hanteren. De offerte van het sanitair wordt uiteraard ook nog eens toegevoegd waarna je richting je consument een totaalofferte kunt versturen met een fraaie lay-out en volledig gebaseerd op jouw bedrijfsgegevens.

Zodra de consument een akkoord geeft op de totaalofferte kun je de order plaatsen binnen jouw dashboard en aangeven op welke datum en op welk adres je de sanitaire artikelen wenst te ontvangen.

Uiteraard hoef je dit niet alleen te doen, we helpen je graag op weg. Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Neem dan contact op met je accountmanager, de showroom of stuur een mail naar showrooms@plieger.nl.
Plieger showrooms