Wie/wat is Magnum?

MAGNUM Heating B.V. 
Producent en leverancier van vloerverwarmingssystemen

MAGNUM Heating biedt verwarmingsoplossingen voor Comfort en Safety, inclusief de Controlesystemen om deze interactief te beheren. We zorgen voor warmte en continuïteit met behulp van elektrische en water technologieën. Onze producten worden gemaakt met kwalitatief hoogwaardige materialen voor een concurrerende prijs. Het echte verschil zit voor ons in de manier waarop we servicegericht zaken doen. Wij bieden naast een allround productprogramma ook alle mogelijkheden als het gaat om engineering, offerte uitwerking en support op locatie. We opereren ruim 25 jaar in de markt en doen continu investeringen in nieuwe, innovatieve producten. Door deze ervaring zijn wij een allround specialist in vloerverwarming.

MAGNUM Mat Set

Magnum

MAGNUM Heating is in de afgelopen 3 decennia uitgegroeid tot een succesvolle, marktleidende en merkgerichte Europese ontwerper, producent en leverancier van innovatieve elektrische en watergedragen verwarmingssystemen en aanverwante producten. Wij hebben een continue focus op innovatie, ondersteund door onze klanten. 

Duurzaam

Onze systemen hebben een zeer lange levensduur en spelen perfect in op de fundamentele energietransitie van fossiele verwarmingsbronnen naar duurzame klimaatoplossingen. We zijn continue actief om productie en logistieke processen bij te schaven teneinde de ‘Carbon Footprint’ zo klein mogelijk te maken. 
MAGNUM Mat Bathroom Floor MRC

Eigen productie

Wij fabriceren en assembleren de meeste producten zelf op onze eigen productieafdelingen. Op deze manier wordt het traject van begin tot eind in eigen hand gehouden en is er een optimale kwaliteitsbewaking. Dit maakt ons tot de meest betrouwbare leverancier van verwarmingsproducten.
MAGNUM Mat EG